Melyiket válasszam műkörömnek?
Figyelt kérdés
Először szeretnék csináltatni műkörmöt és nézegettem a neten...A tipp zselé és az épített zselé közt mi a különbség?
Melyiket ajánljátok?
2010. jún. 15. 23:23
1/6 anonim válasza:
a műköröm drága és tönkre teszi a körmöd
inkább igyál sok tejet, kalciumot és növeszd meg.
de ha mindenképpen kell, akkor épített, az jobban tart kisebb az esélye hogy letörik és szebb, de inkább válaszd a porcelánt, ha már műköröm akkor legyen a legjobb.
2/6 anonim válasza:
Én az épített zselét ajánlom. Csinál még valaki egyátalán tipp+zselét? Az egy elavult technika...
3/6 anonim válasza:
Épített zseléset próbáld szerintem.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is az épített zselé. De a körmös akihez elmész majd megmondja, hogy neked melyik a legideálisabb.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jún. 16. 15:27
6/6 anonim válasza:
én is az épített zselére szavazok, azt meg lehet csinálni teljesen természetesre is!! de a körmösöd jobban ért hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!