Mik az alapkellékek egy kezdő, szolid smink elkészítéséhez?
Sziasztok!
Egy 18 éves lány vagyok. Eddig nem igazán sminkeltem, de most megjött hozzá a kedvem. Továbbra is szeretnék természetes maradni, viszont vannak napok, amikor nem jó tükörbe nézni, mert mondjuk kialvatlan vagyok, karikás a szemem, piroskás az arcom. Ezekre a napokra szeretnék viselni egy kis szolid sminket, ami szépen elfedi a "hibáimat", illetve kiemeli, ami szép (a szemem szerintem alapból szép, csak néha karikás alatta).
Egy szolid, hétköznapi smink elkészítéséhez szerintetek mik az alapkellékek? Ár-érték arányban mik a legjobb termékek? Konkrét sminkeket, márkákat is írjatok, ha lehet, ne csak annyit pl., hogy szempillaspirál. :)
Néztem már youtube videókat a témában, kifejezetten "hétköznapi smink" címűeket is, de az árakat összeaadva mindig nagy összegek jöttek ki, én meg szeretnék kijönni legfeljebb 10 ezer forintból, ha ez lehetséges.
Előre is köszönöm, ha segítetek! Ölelés mindenkinek :)
Üdv:
Sári
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!