Megszünték a kuoonok, nincsenek. Múltkor nem fogadták el a kártyámat, mert új kell. Erre 200 pont 600 Ft?????
200*300=60.000 Ft-ért kell vásárolni, hogy kaphass 60p ft kedvezményt, szerintem ez botrányosan rossz.
2018. máj. 15. 18:43
1/9 anonim válasza:
Csak egy újabb húzás tőlük, amivel a saját sírjukat ássák. Mondjuk én eddig sem tudtam kihasználni a kuponokat, de még így is megdöbbentőnek találom. Pont azokkal csesztek ki a legjobban, akik a legtöbb pénzt hagyják ott náluk hónapról hónapra. Egyetlen vállalkozás sem bánhat így a leghűségesebb ügyfeleivel, ha fenn akar maradni.
2018. máj. 15. 18:53
2/9 A kérdező kommentje:
Hát sokssor volt 25 %-os kupon 20 pontért stb., ezzel akár ezreket is spórolhattál.
Meg a 10 % végösszegi kupon, valamint a bevátható ajándékok, de én sem sajnálom, nem gyűjtöm tovább.
2018. máj. 15. 19:00
3/9 anonim válasza:
Jó, hogy írtad, most értesültem róla. Basszus...
Na, asszem inkább a Rossmann-ba járok majd, felénk állandóan dobálnak be kuponokat, ami 10% jóváírás a vásárlás összegéből. Amúgy eddig is hanyagoltam a DM-et, mivel qrva drágák, ezért nem is tudtam a kártyacseréről. Pfff...
2018. máj. 15. 19:02
4/9 anonim válasza:
Dm-ben kasszázom, bár csak diákmunkán. Alapvetően azért kellett változtatni, mert megváltoztak az adatvédelmi törvények, pl nem lehet már rajta a név a kártyán, illetve már a gép sem írhatja ki nekünk, a kasszásnak, hogy hány pont van rajta. Csak gondoltam, ezt leírom, mert sokan pl alapból azt szidják ott nekem, hog nem használhatják a régi kártyát, mikor erre más miatt volt szükség, és pláne mi, a dolgozók nem tehetünk róla. Viszont egyetértek azzal, hogy a pontrendszer így sokkal rosszabb, nem is értem őszintén szólva. Csak itt is megkérnék mindenkit, hogy ne velünk veszekedjenek emiatt, mert elég szörnyű, mikor kedvesen csinálnám valakinek a kártyát, ő pedig a fejemet leordítja kb hogy mi ez a szar, és hogy merészelem, mintha én egymagam lennék a dm :D
2018. máj. 15. 20:20
5/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! Akkor biztos tudod hány pont után lehet igénybe venni a 10%-ot az új kártyával. Légyszi írd már meg, s én nem szoktam ordibálni az alkalmazottakkal esküszöm :) És nem is fogok, ígérem, tahó dolog.
2018. máj. 15. 20:29
6/9 anonim válasza:
Sajnos úgy tudom, hogy nem lesz most 10%, de nem mondom biztosra, mert egyébként még mi sem tudjuk, nekünk is ugyanolyan káosz ez az egész. Mint pl ahogy arról sincs információ, hogy az app működni fog-e. Sajnálom én is a dolgot, mert én is használtam ezeket, főleg a kuponokat, de egyébként én úgy jósolnám, hogy ez az új dolog nem lesz hosszú életű, mert nem kedvező, és erre remélhetőleg a DM is rá fog jönni.
2018. máj. 15. 20:38
7/9 anonim válasza:
,,Egyetlen vállalkozás sem bánhat így a leghűségesebb ügyfeleivel, ha fenn akar maradni"
Üdvözöllek a Kék Óceán nevű stratégiában. Internet/tv szolgáltatók ugyanezt csinálják. Régi ügyfelekkel kicsesznek, megemelik az árukat
2018. máj. 15. 21:22
8/9 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ezek már a személyre szabott kuponok, vagy lesz valami a hónap végén? Mert most ez az öt 15X pontos kupon olyan, ami tuti nem személyre szabott, legalábbis nem az én személyemre. Azt sem tudom, mit csinál a Stella Jones. Gyerekem nincs, ennek a Saubar-nak is utána kellett néznem, és szerintem mindenféle sminket és bőrápolót vettem ott, KIVÉVE az Alverde-t, mert utálom a natúr dolgokat.
Ez tényleg nagy kaki. Szólhattak volna előre, akkor bevásárolhattam volna 50%-al. Mondjuk azt sem értem, hogy a Rossmann ingyen bedobja a postaládába a 10%-os kupont, a DM-nél meg 150 pont volt...
2018. máj. 15. 21:24
9/9 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van kuponrendszer a dm-nél. De ha ilyenné vált a kuponrendszer, nem is sajnálom, hogy eddig kimaradtam belőle. Rossmann-nl legalább ott van a postaládába bedobált 10%os cucc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!