Kiknek áll jól a köldök piercing?
Figyelt kérdés
18 éves leszek, és azon gondolkodom, szülinapom alkalmából meglepem magam eggyel. 161 cm vagyok,és 50-52 kg közt szokott lenni a súlyom, fehér bőrű vagyok, nem az az izmos fajta, de elég lapos hasam van. Szerintetek jól állna ilyen hasba a piercing?2018. máj. 14. 09:16
1/8 anonim válasza:
Ha amúgy is hordasz haspólót, ami alól kilátszana, akkor igen, biztosan jól állna.
3/8 anonim válasza:
Biztosan jól állna! De nem ez számít,ha neked tetszik csináltass!
5/8 anonim válasza:
Szerintem jól állna. Jobban áll egy simán lapos vagy picit "husisabb" hasban mint a kockás hasban.
6/8 anonim válasza:
Véleményem szerint senkinek nem áll jól, a köldök piercing egy hatalmas "turn off" szerintem.:S
7/8 anonim válasza:
Elég sok fajta piercing van, attól is függ.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül megcsináltattam, szépen gyógyulgat, és nagyon tetszik, imádom :) köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2018. máj. 28. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!