Nagyon fáj a köldök piercing átszuratás?
Én három hete csináltattam. Az egész folyamat 3(!!) percig tart! Szerintem ha nagyon szeretnéd ez a pár perc teljesen kibírható és nem annyira fáj. Maga a folyamat(ahol én voltam így volt) úgy megy, higy először lefertőtlenítik a köldököd, majd berajzolja, hogy hol fogja átszúrni. Aztán egy csipesszel megfogja a bőrt(az egy kicsit fáj) majd mondani fogja, hogy vegyél mély levegőt(ha normális) akkor fogja szúrni, a szúrás nem annyira fáj mint gondolnád, aztán kicseréli a tűt a piercingre és rátekeri a felső golyót(nekem az fájt a legjobben)
Ha budapesti vagy, én a westendet ajánlom, de nem a “piros-fekete falasat” hanem amihez egy keskeny lépcső vezet. Én csak ajánlani tudom, imádom. Viszont ne túl sokat gondolkozz rajata, ha nyáron strandolni akarsz! Ki tudja neked mennyi idő alatt gyógyul be! Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!