Mi fedné le többnyire így az arcom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van pár pattanások,illetve pattanás utáni foltom,amiket jelenleg is kezelek,viszont lenne egy fontos összejövetelem egy társasággal.
Mi fedné le ezeket nagyjából?
Bb krém,esetleg más? :)
2018. máj. 9. 07:03
1/9 anonim válasza:
Nekem sem egyenletes a bőröm, szintén vannak pattanásaim, illetve pattanás nyomok. Nekem erre nem vált be a BB krém, semmit nem fed. Konzultálj egy sminkessel esetleg, h te arctónusodhoz milyen színű alapozó illik és azzal egyenletesen kend le :) Egy csomó videót is találsz fent a neten az alapozó helyes felvivéséről.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!:)
2018. máj. 9. 07:55
3/9 anonim válasza:
Nyugodtan használd a BB krémet, nem leszel kevesebb mert látszanak a hegek.
Ha viszont nagyon zavar, szerezz be egy alapozót vagy egy korrektort. Korrektorral tudod, korrigálni :) A problémásabb területeket. ♥
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
Van egy pár,nem olyan vészesek,csak azt a párat le szeretném fedni,ugyanakkor nem voltam otthon a sminkekben.:)
2018. máj. 9. 09:12
5/9 anonim válasza:
Én alapozót javasolnék, azon belül is a Catrice termékeket. Szépen fed, és nem is drága (2300Ft). Púderrel használva nagyon szép lesz tőle az arcod. A BB krémek nem problémás bőrre valóak, semmit nem fog érni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2018. máj. 9. 11:09
7/9 anonim válasza:
Alapozó,korrektor,ha van esetleg olyanod,amiben van több szín. A piros részeket zölddel el lehet fedni,arra pedig rá szivaccsal vagy ecsettel bele lehet dolgozni az alapozót hogy ne látsszon. Aztán fixálni púderrel. Vannak fent youtubon videók,ha még nem csináltad. Nem az alapozó árától függ hogy el tudod-e fedni :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!!
2018. máj. 9. 18:55
9/9 anonim válasza:
Viszont a Catrice termékekkel vigyázz, mert BRUTÁL olajosak. Szó szerint. Azóta nem vásárolom őket, mióta 1x véletlenül rácseppent a felsőmre, amit azonnal mosogatószerrel ki akartam mosni és már nem tudtam, annyira bele ette az anyagba magát... Mosópor, ecet, szódabikarbóna, SEMMI nem szedte ki. Pedig azonnal cselekedtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!