Szerintetek ha az egész arcom aknés (nagyon feltűnően) akkor milyen korrektort használjak, ami elfedi?
Inkább bőrgyógyászhoz menj mivel az alapozótól/korrektortól csak még jobban olyan lesz az arcod.
Majd valószínűleg kapsz valami kenőcsöt ami 1-2 hónap alatt letisztítja az arcod. :)
Kozmetikus csak a miteszert nyomja ki.
A pattanással nem tud mit kezdeni,és hogyha a kérdezőnek tényleg eléggé problémás a bőre akkor a kozmetikus is bőrgyógyászhoz fogja elküldeni.
1. voltam :)
Akneroxid egy vény nélkül kapható csodaszer, viszont fényérzékenyít, ezért sose felejtsd a fényvédőt. Ha pedig sminkben gonolkodsz, akkor eloszor mindenképpen vigyél rá primert majd egy olajmentes tégelyes korrektort ajánlok(pl. dermacolor camouflage)
Remélem tudtam segíteni :)
Nekem epekő okozta az aknét, amíg ki nem műtötték, addig semmilyen gyógyszer nem használt. Érdemes lenne elmenned hasi ultrahangra (+allergiavizsgálat). A kozmetikus és a korrektor felejtős, inkább egy jó bőrgyógyászt keress. Kitartást, remélem hamar elmúlik!:)
Egy sorstárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!