Mit használjak ilyen bőrtípusra? Egész nap fénylik a bőröm.
Figyelt kérdés
Kombinált bőrtípusom van, tehát száraz és zsíros is. Reggelente megmosom sima vízzel és ki is szárad a bőröm, napközben meg nagyon fénylik és ha vízzel mosom meg megint csak kicsit száraz lesz. Este szappannal és arctisztítóval mosom meg az arcom és bekenem egy jó hidratálóval.
Van olyan tonik amivel napközben átmehetek az arcomon anélkül, hogy kiszáradna?
2010. nov. 20. 12:40
1/5 anonim válasza:
Régebben én is mindenféle tonikkal meg szappannal meg hidratálóval "ápoltam" az arcbőröm, az eredmény zsíros bőr és jó sok pattanás volt. Aztán leálltam, azóta csak és kizárólag tiszta vízzel mosok arcot (még szapannal sem), és azóta nincs se pattanásom, és nem is zsírosodik az arcbőröm sem:)
Szerintem egy próbát megér:)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, de most muszáj aknesolt használnom, és valamivel azért a sminket is le kell mosnom, nem mintha sokat használnék csak a szememet húzom ki szemceruzával és szemhéjtussal és szempillaspirált is használok, de tényleg köszi
2010. nov. 20. 16:53
3/5 anonim válasza:
Szia! Én ugyanezzel a problémával küzdök. A kozmetikusom azt mondta, hogy tudna ugyan adni "mattító" krémet, de az a zsírosodó bőrt nem tartja vissza attól, hogy egy idő után ismét kifényesedjen, és egyébként sem tesz jót a bőrnek a sok szárító kence, amit erre a promblémára ajánlanak. Inkább a Shiseido faggyúfelszívó lapját javasolta (kék tokban 100 db kb. 5x5-ös papírlap, aminek az egyik fele púderezett): ezzel fel lehet itatni a felesleges faggyút anélkül, hogy a smink szétkenődne. De azt mondta, hogy alternatívaként a sima papírzsepi is megfelel. :-)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 22. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!