Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Még nem voltam. Tudnom kéne...

Még nem voltam. Tudnom kéne egy két dolgot. (? )

Figyelt kérdés
Ma megyek életemben először körmöshöz. Azt mondták többen, hogy mivel elég rövid a körmöm, ezért építeni kell, de nem értem. Ha valakinek megfelelő hosszú körme van, annak is tesznek alá sablont,nem? h egyforma hosszú legyen neki mindegyik és egyforma alakja legyen. Nekem az ujjbegyemig ér most a körmöm, és nem is akarok sokkal hosszabbat, csak ugye nem ugyanolyanok és ezért egy kis igazítás kell. Akkor ez építésnek számít? Zselés műköröm. A válaszokat előre is köszönöm!20L
2010. jún. 14. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:

hi!

amikor nagyon-nagyon rövid a körmöd, akkor először körmöt ragasztanak neked, zselét rém nehéz úgy rárakni, meg eléggé tud égetni.(ár körmös válogatja:)) később, ahogy ez lenőtt egy picit, a körmös reszel belőle (hogy egyenletesen sima legyen) meg megrövidíti, majd jön a folyékony zselé és fixálja UV fényben. egyébként ha csak egy picit akarod hosszabbra, akkor sztem teljesen felesleges...rövid műköröm elég bizarr.

2010. jún. 14. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Azt hogy érted h elég bizarr a rövid műköröm? :-O nem ajánlod?
2010. jún. 14. 09:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék rövidet, mert kicsivel több, mint egy hónapot leszek Angliában , és, hogy ahogy nő le, ne legyen annyira hosszú, csúnya.
2010. jún. 14. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Hiába csinálod rövidre, ugyanúgy le fog nőni és ronda lesz.

Rövid műkörömbe tényleg ne fektess bele. :)

Inkább lakkozd magadnak.

M-L17

2010. jún. 14. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
hi, első válaszoló vagyok:)kb egy mm-es vastagságú lesz a körmöd (lehet még vastagabb, ez körmöstől is függ) és az röviden sajnos nem mutat olyan jól. namármost 3-4 hetente kel csiszolni, mert addigra a körmöd nő kb egy millit, lehet picit többet, és eléggé látszódni fog a vastagságbeli különbség, hacsak kint nem mész el körmöshöz időben...
2010. jún. 14. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Na ma elmentem körmöshöz:) Nagyon szépen köszönöm a válaszaitok. Végül úgy döntöttem, hogy hosszút csináltatok. Talán kicsit túl hosszú is lett:S De nem rossz:)Majd meglátom mi lesz...
2010. jún. 14. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!