Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Használ valaki sminkeltávolítá...

Használ valaki sminkeltávolításra kókuszolajat?

Figyelt kérdés
Hidegen sajtolt jó ilyen célra? Vagy extra szűz legyen?
2018. máj. 1. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de valahol úgy olvastam, hogy a kókuszolaj nem igazán jó az arcnak (de javítsatok ki, ha rosszul tudom!!)
2018. máj. 2. 00:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, de nem jött be. Vízálló spirált használok, azt leszedte nagy nehezen, de utána szappannal kellett arcot mosnom, mert tiszta zsír voltam. A böröm pedig nagyon érzékeny , így ez a szappanos lemosás nagyon nem tett jót neki. Inkább a hajamra kentem.
2018. máj. 2. 15:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem egészséges! Amúgy én sima gyógyszertári testápolót használok erre a célra!
2018. máj. 8. 13:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne egészséges?
2018. máj. 8. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Túl olajos a bőrödnek, lehet a hajnak jót tesz, de az arcbőrnek gyengédebb összetételre van szüksége
2018. máj. 8. 14:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát oké. Nekem bevált.
2018. máj. 8. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én extra szűz bio kokuszolajat használok, a DM-ben veszem. A szememrol is és az arcomrol is ezzel tavolitom el a sminket, szerintem szuper. A komedogen indexe úgy tudom magas, tehát okozhat pattanásokat esetleg néhány embernél, de nekem bevált. Nagyon szeretem. Utána meg mézzel is lemosom az arcom, egyáltalán nem marad zsíros utána.
2018. máj. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!