Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rendelés Make Up Plázáról...

Rendelés Make Up Plázáról vagy Pink Pandáról?!

Figyelt kérdés
Kinèztem egy Jessup ecset szettet, de nem tudom melyik oldalról lenne érdemes megrendelni. Még sosem rendeltem netről sminkcuccot. Megbízhatóak egyáltalán? Segítsetek légyszi!
2018. ápr. 21. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Inkább a Make Up Plázáról rendelj.
2018. ápr. 21. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nemrég rendeltem Pink Pandárol, több mint 20 ezer forint értékben, többen között ecseteket is. 3 nap alatt ittvolt a csomagom. Egy dobozban küldik, és még a dobozon belül is van egy fólia. De külön-külön az összes termék bevolt csomagolva, hogy még véletlenül se törjön össze. Tökéletesen megvolt benne minden, éppségben, és csodálkoztam is, hogy ilyen igényes az egésznek a csomagolása. Én utánvétellel fizettem. Nyugodtam rendelj Pink Pandárol, nagyon megbízható. :)
2018. ápr. 21. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is Jessup ecseteket rendeltem Pink Pandáról. Ahogy az előttem levő írta hamar megérkezett a bombabiztos csomag. Ha rendelnék akkor csak tőlük.
2018. ápr. 22. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vagyok.

Nagyon sok vloggernél, beauty gurunál lehet làtni, kuponkódokat, amelyekkel egy bizonyos érték felett kb. 5000 ft, ingyen kiszállítják a terméket. Most pl. Hédinkénél láttam, nézd meg az instagram storyját, és használd fel a kódot :)

2018. ápr. 22. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! 😊
2018. ápr. 22. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én mindig a MUP-tól rendelek. Volt már többször is hogy megrendeltem, és másnap itt volt a csomag. Nagyon megbízható áruház.
2018. ápr. 26. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!