Milyen parfümöt ajánlanátok egy 13 éves lánynak?
kinéztem kettőt: puma-animagical, xx by mexx-very nice
ezekről mit gondoltok?
Szerintem menj be egy illatszer üzletbe és próbáld ki, hogy melyik tetszik. Fújd magadra, hordd egész nap és meglátod, hogy tetszik-e? Ha nem, másnap megint ejtsd útba az üzletet és kezdd elölről a tesztet. Majdcsak rájössz, hogy melyik megy hozzád!
Az összes illat más lesz másokon, mert keveredik a saját test illattal, ezért, amit mások mondanak, nem biztos, hogy jó neked is. Lehet, hogy rajtad teljesen másmilyen lesz az illat, mint másokon.
Babaszappant! Minden mennyiségben.
Tegnap előttem ült egy csupaflitteres toppbam egy TINI a buszon.
Olyan koszos volt a füle, megy anyaka a Lófarok frizura alatt, hogy nekem volt kellemetlen.
köszi a válaszokat:)
találtam iithon egy parfümöt, valami rue victor hugo. most azt használom, de csak ha elmegyek itthonról.
Ez aztán a komoly probléma:D.
Bemész egy illatszeresbe(Dm,Rossman,de leginkább egy Douglas ),és végigszagolgatod a parfümöket.Lehet,h csúnyán néznek majd rád,de kit érdekel?Tehát végigszagolgatod,és azt a parfümöt veszed meg,amelyiknek tetszik az illata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!