Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen parfümöt ajánlanátok...

Milyen parfümöt ajánlanátok egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 19:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

kinéztem kettőt: puma-animagical, xx by mexx-very nice

ezekről mit gondoltok?

2010. jún. 13. 16:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A puma az jó a másikat meg nem ismerem.Szerintem próbáld ki az Adidas Fruithy Rithym parfümjét, nagyon kellemes gyümölcsös illata van. A playboy parfümöknek szerintem borzasztóan édes illatuk van szóval azok olyanoknak valók akik kedvelik az ádes illatokat.Ezenkivül még jó (édes)illatuk van szerintem a Be You(B.U.)parfümöknek és néhány avonos parfümnek is.
2010. jún. 13. 22:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Olyan mexx a parfümöm nekem is van és nagyon jó :) 13/l
2010. jún. 14. 11:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Első parfümnek mindenképpen valami könnyű, virágos-gyümölcsös illatút válassz. ha egyedi akarsz lenni, semmiképp ne vegyél ilyen cukros illatút, mert nagyon sok korodbeli ezeket fújja ész nélkül.
2010. jún. 14. 13:40
 15/27 anonim válasza:

Szerintem menj be egy illatszer üzletbe és próbáld ki, hogy melyik tetszik. Fújd magadra, hordd egész nap és meglátod, hogy tetszik-e? Ha nem, másnap megint ejtsd útba az üzletet és kezdd elölről a tesztet. Majdcsak rájössz, hogy melyik megy hozzád!

Az összes illat más lesz másokon, mert keveredik a saját test illattal, ezért, amit mások mondanak, nem biztos, hogy jó neked is. Lehet, hogy rajtad teljesen másmilyen lesz az illat, mint másokon.

2010. jún. 19. 11:47
 16/27 anonim ***** válasza:

Babaszappant! Minden mennyiségben.

Tegnap előttem ült egy csupaflitteres toppbam egy TINI a buszon.

Olyan koszos volt a füle, megy anyaka a Lófarok frizura alatt, hogy nekem volt kellemetlen.

2010. jún. 19. 14:14
 17/27 anonim válasza:
Én Mel Merio parfümöket nagyon szeretem :)
2010. jún. 20. 00:45
 18/27 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

találtam iithon egy parfümöt, valami rue victor hugo. most azt használom, de csak ha elmegyek itthonról.

2010. jún. 20. 13:40
 19/27 anonim válasza:
Egy 13 eves lánynak a leg megfelelőbb a Hanna Montana a málna illatú mert az könnyű és mégis kellemes illatú.:D:D
2010. jún. 21. 10:56
 20/27 anonim válasza:

Ez aztán a komoly probléma:D.

Bemész egy illatszeresbe(Dm,Rossman,de leginkább egy Douglas ),és végigszagolgatod a parfümöket.Lehet,h csúnyán néznek majd rád,de kit érdekel?Tehát végigszagolgatod,és azt a parfümöt veszed meg,amelyiknek tetszik az illata

2010. jún. 24. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!