Achilles piercing vélemény?
Figyelt kérdés
Mennyire fáj? Otthon is szúrhatom? Milyen a gyógyulási folyamat? Minden infó jöhet róla2018. ápr. 11. 21:30
1/9 anonim válasza:
Nehogy kiszúrd otthon. Alapból is kockázatos, de ez ráadásul egy elég fontos helyen van, ne kockáztass higy félreszúrod. Ha ilyet szeretnél menj piercerhez.
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben,
És mi a véleményed róla?
Esetleg tapasztalat?
2018. ápr. 11. 22:00
3/9 anonim válasza:
Vélemény? A hülyeségnek nincs határa
4/9 A kérdező kommentje:
Ahjj nem hiszem el hogy még 2018 ban is minden pircienges vagy fültágítós kerdés alatt ezeket kell elviselni...
2018. ápr. 11. 23:53
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó ötlet. Nagyon érzékeny pont, könnyű elhibázni. Egy rossz mozdulat és elég csúnya lehet, ha pl rosszul gyógyul, elfertőződik, netán rossz helyen szúrják át.
6/9 anonim válasza:
2018 ide vagy oda, hülyék mindig is voltak, és lesznek. Itt nem a piercingen van a hangsúly, hanem az achilles piercingen. Amúgy meg véleményt kérdeztél, akkor meg tűrd el, hogy a 3-as le is írta.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor így mondom: olyan véleményt kérek ami megmagyarázza a hátrányait, veszélyeit nem azt hogy hülyézzenek le azért mert nekem ez tetszik
2018. ápr. 12. 19:22
8/9 anonim válasza:
Akkor úgy írom: Mondjuk egy csszett nagy lyuk lesz az inad és a csontod között, aminek nyilvánvalóan nem kicsi egészségügyi kockázata van (nem véletlenül ajánlott a sürgősségire rohanni, ha mondjuk valami balesetből pont így átszúrja a lábad), emelett gondolj bele, kismillió embernek a sokkal szimplább piercingje is begyullad (nekem is megtörtént, pedig vigyáztam), vagy kirohad, mert a dolgok valamiért nem jól mentek, pedig egy sima átlag piercing ehhez képest lófitty.
9/9 A kérdező kommentje:
Ehh jó megértettem így már nem vonzz annyira a dolog köszi
2018. ápr. 13. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!