Fülbevaló? Milyen érzés?
Figyelt kérdés
jovo heten megyek kiszuratni a fulemet, a porcban azt szeretnem kerdezni h mennyire faj:Dnem miutan kesz az nem erdekel hanem amiko adszurjak a tuvel a fuledet:) felulre szeretnek a porcba, talan helix a neve2018. márc. 20. 20:29
1/7 A kérdező kommentje:
utanna azert nem érdekel mert magatol a szurastol felek, utalom a tűket, pl injekciós tű
2018. márc. 20. 20:32
2/7 anonim válasza:
Fájdalmas, olyan mint egy durvább darázs csípés, és reccsen. Amúgy fél évig tuti nem fogsz azon a füleden aludni, nekem megvan a helixem 4 éve és néha még most is bedurran ha rosszul fekszek rá
3/7 A kérdező kommentje:
hat valami biztatobbra szamitottam :D de legalabb oszinte
2018. márc. 20. 20:38
4/7 anonim válasza:
Én magamnak szúrtam, nem éreztem, lidokain csodái XD
Amúgy az enyém is begyulladt kicsit most, azt hiszem beleakadtam éjjel a párnába
Octeniseptet vegyél!
5/7 anonim válasza:
Inkább égető érzés, én nem hallottam reccsenést, ha teheted titán ékszerrel csináld, mikor először szúrtuk az industrialom 3 hónapig nem tudtam azon az oldalon aludni, mikor az egyik lyukat újra kellett szúrni vettem titán ékszert, 3. napon igaz óvatosan de rá tudtam feküdni.
Amúgy nyugi, a fájdalom csak egy pillanat, 2 olyan piercingem is van amiket előtte évekig nézegettem hogy á de jó lenne de én nem vagyok ilyen extrém hozzá... mindkettő után mikor megláttam a fülemben el is felejtettem a fájdalmat csak az járt a fejemben hogy "wááááááááá nekem is van annyira szuper jaj de szép" :D
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem fáj, inkább kellemetlen. Nem reccsent semmi. Be sem gyulladt. Sima és forward helix-em is van, egyikkel sem volt baj.
7/7 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire vastag a porc a füledben. Jó esetben a piercer profi, és a szúrás mellett belefér neki hogy egyfolytában szóval tartson, így nem annyira figyelsz oda. Az egész fél perc alatt megvan, utána meg annyira lelkes leszel, hogy nem zavar a fájdalom. A gyógyulás már nem ilyen egyszerű sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!