Fiuk nektek bejön a műköröm? Ez a méret bejön nektek?
2018. ápr. 2. 21:35
1/9 anonim válasza:
Semmilyen műköröm nem jön be. Oltári közönséges.
2/9 anonim válasza:
Gyűlölöm a műkarmokat is, meg a nagy igaziakat is!
32/F
3/9 anonim válasza:
Alapvetően a természetesség híve vagyok, de nem fogok senkit se megvetni emiatt.
4/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem, de ettől még másnak bejöhet.
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. A nagyon extrémnek én sem vagyok híve, de ez egész visszafogott és szép szerintem.
32/F
6/9 anonim válasza:
A nagy, hegyes, csicsás nem tetszik, viszont ez és az ehhez hasonló műkörmök igen. Ebben nincsen semmi igénytelen vagy taszító, olcsó vagy ribis pedig pláne nem. Az ilyen hosszúság és forma teljesen természetesen néz ki. Szóval szerintem szép, csinos és nőies is. A barátnőmnek is van műkörme, ő szereti, neki tetszik és ez a lényeg. 20/F
7/9 A kérdező kommentje:
És miért nem jön be? Kort is irjatok
2018. ápr. 2. 23:11
8/9 anonim válasza:
Volt barátnőmnek mindig volt
Nem mondanám hogy kifejezetten vonzott volna, se azt hogy taszított volna. Elfogadtam mint a hajszínt:)
9/9 anonim válasza:
Mindenképpen. A diszkrét és az extrém is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!