Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk! Tetszik egy lányon a...

Fiúk! Tetszik egy lányon a műköröm?

Figyelt kérdés

Nektek szokott tetszeni?

Milyen formájú? Nagy körmök vagy inkább kicsi?

2018. márc. 21. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Nekem semmiképpen sem tetszik.
2018. márc. 21. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
A mukorom a lanyoknak tetszik, sajat magukon. A fiuk vagy eszre se veszik, vagy inkabb taszitja oket, mint vonzza.
2018. márc. 21. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik.
2018. márc. 21. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ízléstelen akkor talán. De sokal jobb az eredeti korom
2018. márc. 21. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Egy hosszabb, szögletes nagyon tud tetszeni.

Persze csak akkor, ha nincs túldíszítve, csicsázva és klasszikus színű. (a piros sötétebb árnyalatai, pink, nude)

Az sem mindegy, hogy a hölgynek milyenek az ujjai, kezei. Nekem a vékony, hosszabb ujjak jönnek be.

https://www.youtube.com/watch?v=piYEb0R7a80&list=PL0o0-u_u6v..

https://www.youtube.com/watch?v=UWHvQ4-5RAk&index=128&list=P..

2018. márc. 22. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint kevésbé jön be, bár huszadrangú dolog...

De a természetes körmök jobban bejönnek. Akár rövidek, akár némileg hosszabbak az átlagos természetes női körmöknél, bár ha eléggé hosszabbak, akkor több vele a gond is (nem csak a csajnak, hanem a pasinak is, míg hallgatja a nyígást, hogy mibe akadt bele, tört le, szakadt be, mittudoménmi... :D )

2018. márc. 28. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!