Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen nagyon jó fedésű...

Milyen nagyon jó fedésű alapozót tudtok ajánlani ami nem maksz hatású?

Figyelt kérdés

2018. márc. 23. 18:04
 1/9 anonim válasza:

Attól függ..milyen bőröd van? (normál,zsíros,száraz,kombinált?)

mennyi pénzt szánsz rá kb?

2018. márc. 23. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
catrice márka alapozoi
2018. márc. 23. 18:46
 3/9 anonim válasza:
53%
drogériában nem igen,estée lauder double wear vagy mac pro longwear pl, ha olcsóbbat akkor nyx-nek is vannak jó alapozói.
2018. márc. 23. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
3. válaszoló: az Estèe Lauder Double Wear a legmaszkhatásúbb, amit valaha próbáltam, Kat Von D alapozójával együtt. Ez a kettő brutális. Ha nem maszkhatásút akar a kérdező, ezeket mindenképp kerülje
2018. márc. 23. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Igaza van #4esnek.

Tiszta patti a bőröm, ezért kipróbáltam a double weart, de borzasztóan néztem ki tőle.

(De legalább jól fedett😅)

2018. márc. 24. 00:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Inkább maradok a kombináltnál,mert pattanásos vagyok,de valahol meg hámlik a bőröm.Szóval kb. megnyertem a legrosszabb bőrtípust,de mondjuk most serdülök.Hát olyan 6000FT alatt lehet kapni ilyeneket?De ha nem akkor költenék rá,csak biztos jó kell legyen.Köszönöm a válaszokat. :)
2018. márc. 24. 06:04
 7/9 anonim válasza:
nekem nagyon jó a double wear,nem maszkhatású, azért írtam,nyilván nem kicseszni akartam vele,de akkor bocsánat :D
2018. márc. 24. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Catrice HD liquid coverage-et próbáld ki. 3ezer alatt van, ha nem válik be annyira, akkor se olyan nagy pénzkidobás, mint egy 6ezres. Minden bőr más. Ki kell próbálni töbet, vagy akár keverni.
2018. márc. 24. 13:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm majd megnézem őket.
2018. márc. 25. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!