Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért esik ki néha az orr...

Miért esik ki néha az orr piercingem?

Figyelt kérdés
Ha ez számít akkor múlthét pénteken csináltattam
2010. jún. 10. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont pláne nem értem, mi lehet a baj.

Marad az a megoldás, hogy visszamész a piercingeshez. Bár szerintem a legjobb lenne, ha már holnap felkeresnéd, mert akkor legalább nem kéne már sokáig nyűglődnöd vele.

Egész biztos tudnak majd segíteni. :)

2010. jún. 10. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy pénteken meg hétvégén meg hétfőn nem dolgozik
2010. jún. 10. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor addig esetleg még tehetsz egy-két próbát: jegeld be az orrod, hogy minél kevésbé fájjon, és próbálkozz. Ha amúgy sikerült elhajlítani, akkor muszáj menjen valahogy akkor is, mikor az orrodba próbálod tenni.

De mint írtam, a szakértő egész biztos tud majd neked segíteni, csak addig dekkeld ki valahogy. :D

2010. jún. 10. 20:24
 14/17 A kérdező kommentje:

hú a jégre nem gondoltam :D köszi

megpróbálom be jegelni és utána megpróbálom hajlítani

majd írok hogy mi lett

köszönöm szépen hogy írtál :)++

2010. jún. 10. 20:27
 15/17 A kérdező kommentje:

na a végén addig hajlítgattam míg egy pontja se egyenes már be se tudom tenni :'(

azt hiszem vagy kiveszem vagy maradok ennél a gömbös végűnél

2010. jún. 10. 20:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok a második, aki tényleg nem az első válaszoló :) De semmi gond, nekem tényleg van orrpirszingem :)

Én se tudtam visszatenni magamtól a görbe végűt, bementem az egyik szalonba és kicserélték a kettőt. Azért nehezebb visszatenni, mert elvileg a bogyós végű vékonyabb és a friss lyuk körbegyógyulta, tehát kisebb lett a lyuk, ebbe viszont bele kell nyomni a picikét szélesebb hajlított végű pirszinget. Bekrémezik és benyomják, egy pillanatig érezni fogod, aztán elmúlik a fájdalom. Ne aggódj :)

2010. jún. 11. 20:26
 17/17 A kérdező kommentje:

a kisebb lyuk stimmel , kisebb lett szerintem a gömbös végű nem akar néha kijönni csak ha nem fújom be avval a sprayel és forgatom akkor kijön

akkor felhívom majd azt aki csinálta hétfőn :)

köszi hogy írtál :)+

2010. jún. 11. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!