Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért esik ki néha az orr...

Miért esik ki néha az orr piercingem?

Figyelt kérdés
Ha ez számít akkor múlthét pénteken csináltattam
2010. jún. 10. 16:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen maga a piercing, de valószínűleg rossz a kapocs rajta, azért esik ki mindig, mert nem tart biztonságosan. Menj vissza oda, ahol csináltattad (feltételezem a piercinget is ők adták), mond el nekik a tényállást, és kérj másik piercinget.
2010. jún. 10. 16:35
 2/17 A kérdező kommentje:
a piercinget nem onnan vettem hanem egy üzletbe vettem vagy hármat az egyik *amelyik most benne van* van egy végén egy kis gömb féleség a második hajlíthatós és a másik is de az egyikből kiesett a kő xd szal a másik maradt de azt nem tudtam elhajlítani mondta is a csaj hogy a hajlíthatós nem esik ki de az a gond h nem tudom elhajlítani xd de próbálkozok még :D köszönöm szépen hogy írtál megy a plusz :)
2010. jún. 10. 18:23
 3/17 anonim ***** válasza:
A hajlított végű nem esik ki, nekem hét éve van már, és amikor bogyós volt, mindig kiesett. Alvás, futás, buszraszállás közben, nagyon zavaró volt, visszacseréltem hajlított végűre :)
2010. jún. 10. 19:19
 4/17 A kérdező kommentje:

akkor megpróbálom most mégegyszer betenni :S

köszi hogy visszaírtál :)

2010. jún. 10. 19:28
 5/17 A kérdező kommentje:

nem akart kijönni az a bigyós mintha odaragasztották volna..teljesen be paráztam de befújtam egy sprayel amit megkellet vegyek és forgattam és kijött de azt a hajlítgatóst nem tudom betenni :''''( mikor próbálom hajlítani nagyon fáj :''( ennyire béna nem lehetek.. most visszatettem azt a bigyóst de úgyis mindjárt ki fog esni :'(( msot mit csináljak ? már az is eszembe jutott hogy kiveszem és hagyom hogy beforrjon

teljen ki vagyok :((

2010. jún. 10. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. A második választ már nem én írtam, nekem soha nem is volt orrpiercingem (tudom, megtévesztő volt, hogy ugyanakkora százalékú emberke válaszolt :)). Nekem a szemöldökömben van kb 5 éve, az elsőt egy év után "elhagytam" a Balatonban. :D Teljesen más tipusú piercing, tudom, csak annak is az volt a "baja", hogy kilazult, így nem csoda, hogy a nagy lubickolás közben megadta magát. :) Ebből indultam ki, hogy hátha a tiédnél is hasonló a probléma.

Próbálgasd akkor még, hátha sikerül rendesen elhajlítani, és ha ez megvan, akkor valószínűleg többet nem kell attól tartanod, hogy kiesik. :) Ha sehogy se megy, max megkérsz egy piercingest, hogy csinálja már meg neked, vagy lecseréled egy másik piercingre, amit be is tudsz rendesen hajlítani. :) Jobbat én nem tudok.

2010. jún. 10. 19:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam a 19:48-as kommented. Erre ismét azt tudom mondani, amit a legutóbbi hozzászólásomban írtam: szerintem keresd fel a piercingest, aki csinálta, és kérd meg, hogy segítsen berakni, mert neked nem sikerül. :) Ha jófej, akkor ez pénzbe se fog kerülni neked, de legalább látni fogod, milyen technikával kell csinálni. :) Sajnos technikai kérdésben én nem tudok neked segíteni, mert mint írtam, nekem nincs orrpiercingem. :)
2010. jún. 10. 20:01
 8/17 A kérdező kommentje:

bocsi nem tudtam :S

megpróbálom jövőhéten hátha majd nem fáj már annyira

köszi hogy MOST téll. vissza néztél :D

2010. jún. 10. 20:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit: emiatt ne keseredj el ennyire, nem kell emiatt hagynod benőni a friss piercinget. :)
2010. jún. 10. 20:02
 10/17 A kérdező kommentje:
köszi megpróbálok jobb kedvű lenni de nem nagyon megy ..msot nem rég megpróbáltam mégegyszer de nem sikerült és kivettem megnéztem hogy lehet avval van baj vagyis reménykedtem hogy nem vagyok annyira béna de könnyen elgörbült .. akkor szerintem visszamegyek jövőhéten aki megcsinálta remélem tud majd segíteni
2010. jún. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!