Milyen érveket lehet felhozni ha szeretnék fülbevalót?
Egyébként ez az egész "mondj egy érvet" dolog egy szemétség a részükről, mert úgy gondolják, úgysem tudsz mondani, és így nem kell sz*ros 3000 forintot kiadniuk. (ezen spórolni is elég értelmetlen amúgy) Meg ugye ha mondasz is, arra gátlástalanul rámondhatják, hogy nem jó, hisz hatalmuk van. Ezeknek a szülőknek az egyetlen, amivel érvényt szereznek magukkal, az az, hogy "mert én vagyok az anyád/apád". Csak abba nem gondolnak bele, hogy ez a legbutább érv az egész világon. Akkor hogy is állunk az érvekkel? Mert ez így rohadtul nem fair.
Persze, lehet, hogy csak túlgondolom, és a te szüleid pont nem ilyenek. :D
Mert szép és mivel egy hónapig minden nap tisztítani kell megtanul betartani egy rutint.
Most ők mondjanak ellenérvet.
Amúgy ez ilyen műkifogás mert a "az anyád vagyok és azt mondtam" már nem divat de a "ÉN nem akarom ezért neked nem lehet" meg elég hülyén hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!