Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen érveket lehet felhozni...

Milyen érveket lehet felhozni ha szeretnék fülbevalót?

Figyelt kérdés
A szüleim nem engedik meg de én mégis nagyon szeretnék. Azt mondták ha megmodom az előnyeit és érvelek hogy miért jó akkor lehet hogy kapok! Légyszi segítsetek!!

2018. márc. 7. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2018. márc. 7. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az előnye az, hogy szép. Nekik az esztétika talán smafu? Az esztétikusság szeretetét nem lehet érdemben tagadni, aki megpróbálja az álszent, vagy ostoba. Bár már az alapján, hogy ebből ekkora húhót csapnak, és nem engedik meg is elég begyepesedettnek tűnnek...
2018. márc. 7. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez az egész "mondj egy érvet" dolog egy szemétség a részükről, mert úgy gondolják, úgysem tudsz mondani, és így nem kell sz*ros 3000 forintot kiadniuk. (ezen spórolni is elég értelmetlen amúgy) Meg ugye ha mondasz is, arra gátlástalanul rámondhatják, hogy nem jó, hisz hatalmuk van. Ezeknek a szülőknek az egyetlen, amivel érvényt szereznek magukkal, az az, hogy "mert én vagyok az anyád/apád". Csak abba nem gondolnak bele, hogy ez a legbutább érv az egész világon. Akkor hogy is állunk az érvekkel? Mert ez így rohadtul nem fair.

Persze, lehet, hogy csak túlgondolom, és a te szüleid pont nem ilyenek. :D

2018. márc. 7. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
*érvényt szereznek maguknak
2018. márc. 7. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert szép és mivel egy hónapig minden nap tisztítani kell megtanul betartani egy rutint.

Most ők mondjanak ellenérvet.

Amúgy ez ilyen műkifogás mert a "az anyád vagyok és azt mondtam" már nem divat de a "ÉN nem akarom ezért neked nem lehet" meg elég hülyén hangzik.

2018. márc. 8. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!