Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik fülembe lőjjek még egy...

Melyik fülembe lőjjek még egy fülbevalót?

Figyelt kérdés
Mindkét fülemen van egy-egy lyuk, szolíd arany fülbevalóval. Szeretnék még egy pici köves fülbevalót,de nem tudom melyikbe tegyem. Esetleg van ennek valami jelentősége? Pl. jelent valamit melyik fülben van? Nektek melyikben van, ha van?
2018. febr. 12. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3-3 lyuk van a fülemben, nincs semmi jelentősége, oda teszed, ahol jobban tetszik
2018. febr. 12. 19:08
 2/8 anonim válasza:
18%
Szerintem fura hogyha az egyikben egy,a másikban kettő van.Nekem mindkettőben egy lyuk van és nagyon szeretem így. Szerintem lövess mindkettőbe plusz egyet és ha nem tetszik legfeljebb beforr az egyik:)
2018. febr. 12. 20:45
 3/8 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem tökmindegy, nekem pl. a jobb fülemben van több.
2018. febr. 12. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a jobb fülemben 3 van, a balban 1. Kinek mi tetszik.
2018. febr. 13. 06:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a bal fülemben van 3 és a jobb fülemben egy. Nekem így sokkal jobban tetszik, mint amikor szimmetrikus, de kinek mi. Én úgy választottam ki, hogy mit szeretnék egy picit kiemelni. Az arcom bal oldala szebb, mint a jobb, úgyhogy én ezért döntöttem a bal mellett. Egyébként én még nem hallottam erről, hogy lenne bármilyen jelentése vagy ilyesmi.
2018. febr. 13. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bal mellett döntöttem, a jobb oldalamon alszom, félek, hogy fájni fog de gyorsan darabig, meg a jobb oldalra szoktam a hajamat lreteszteni, és eltakarná a fülbevalót. Én régen hallottam valami olyasmit -igaz, ez a pasikra érvényes- hogy a jobb fülben a fülbevaló azt jelenti, hogy börtönbe volt az illető, a balban pedig, hogy meleg. De lehet ez amolyan városi legenda.
2018. febr. 13. 15:15
 7/8 A kérdező kommentje:
* fájni fog egy darabig. Bocsánat, okostelefon.
2018. febr. 13. 15:16
 8/8 JimJoe válasza:
Bal. Egyértelmű
2018. márc. 7. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!