Milyen korrektorral fedjem le a kinyomott pattanás utáni nyílt sebeket?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy miután kinyomom a pattanást nem tudom halványítani,mert a korrektor csak a bőrre megy rá,és a sebre nem,ezért piros marad.Milyen korrektor fedi le ezeket a sebeket?2018. márc. 5. 14:40
1/5 anonim válasza:
Inkabb ne tomitsd el a sebeket korrektorokkal, amugyis lehetetlen es csunyan nez ki. Nehezen levegozik a borod, meg jobban begyullad ne adj isten es alig akar eltunni az a hely. Inkabb hasznalj ra valami szarito kevereket, nekem a vermix es a sudocrem par nap alatt leszaritja
2/5 anonim válasza:
A nyílt sebet semmivel se, mert begyullad.
Fertőtlenítő krémmel kend, hogy hamar begyógyuljon, pl. Neogranormon, Bepanthen. Nekem jó a teafaolaj is.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm már van sudocrem-em és tényleg nagyon jó csak az a baj,hogy most megyek el itthonról és nem tudom eltüntetni:(
2018. márc. 5. 14:52
4/5 anonim válasza:
Először is sminkelés előtt ne nyomkodd soha, inkább maradjon ott estig. Én zöld korrektort szoktam néha használni alapozó alatt de teljesen nem tünteti el semmi.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is van zöldes a korrektorom,de a nem nyílt sebeknél meg az a baj,hogy nagyon zöld lesz a fejem tőle.A nyílt sebnél meg ugye rajta sem marad.
2018. márc. 5. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!