Mit jelent, ha egy nő mindkét kezén több ezüstgyűrűt hord?
Figyelt kérdés
Mindkét mutatóúujján, + egyik kezén középsőn, másikon a gyűrűsön hordja.
Valahol azt olvastam, akinek mindkét mutató ujján van, hogy meleg, de azt kötve hiszem. A gyűrűs lehet karika is, de tudtommal nincs férje. Még ami szembe jutott, hogy valami zenei irányzatot követ, mintha rockeren láttam volna ennyi gyűrűt, de nem hord hozzá semmilyen fekete cuccokat, szép nőiesen öltözködik.
Esetleg csak ez tetszik neki? (Én is hordok egy kulcs alakú medált, többen is kérdezték mit jelent, pedig csak szimplán azért hordom, mert tetszik. Nem a szívem kulcsa, ahogy azt többen tippelték :D)
2018. márc. 3. 20:11
1/7 anonim válasza:
Szia, szerintem csak tetszik neki, anyum is nagyon szereti a gyűrűket rengeteget hordott régen, ígyis-úgyis viselve, szóval szerintem ennek semmi jelentősége :D
2/7 anonim válasza:
Ez utoljára általánosban hittünk ilyen hülyeségeket. Teszik neki, ennyi.
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy gazdag. Már ha igazi :D
4/7 anonim válasza:
Semmit. Giccsparádé. Szánalmas ennyi gyürüt hordani, gagyi és olcsó hatásu.
5/7 anonim válasza:
én is hordok több gyűrűt, de csak mert tetszik. az öltözködésem elég egyszerű, inkább ékszereket szeretek hordani.
utolsó, te meg bekaphatod. ;) :D
6/7 Nikolas Kidman válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!