Melyik a kedvenc smink márkád?
Ezt hosszú lesz leítni, de aki nagy smink fan, mint én annak érdemes.
Konkrétan "kedvenc" smink márkám nincs.
Szemhéjpúder: A Makeup Revolution, Makeup Revolution London szemhéjpúder palletták nyerték el a tetszésem.Megfizethetőek, és én imádom őket. Például a kis palettái (Realoaded hyptonic..stb) eszméletlen olcsón be lehet őket szerezni, 2000-4000 ezer forint környékén. Vannak nagyobb palletták ami színtén megéri (pl:Revolution x Alexis Stone palletta kb. 8000FT... stb)
Egyébként vannak nagyon jó, higlighter pallettái, pirosító pallettái pl:
Ultra Strobe And Light Palette,Blush hot spice palette...stb.
De imádom a nem palllettás higlightereit is pl:
Higlight Realoaded Time To Shine.. stb.
Meg a smink fixáló srayit!
De a Revolutionról ennyit.
Alapozó: Nekem a legjobban a CATRICE HD Liquid coverige nyerte el a tetszésem.
Primer: Sajnos nem találtam még olyan primer ami nagyon tetszett volna. Szóval ha nem baj valaki tudna írni párat?
Kontúr,púder, bronzosító,...stb úgyan így vagyok még nem találtam meg a nekem valót.
Szájfény, szempillaspirál:
Essence, szerintem az Essence egy nagyon olcsó márka, de ilyen téren van pár nagyon jó pl:
A Shine Shine Shine szájfényből még csak az átlátszótt ruháztam be. A plumping nudest I-M-Á-D-O-M. Majdnem az összes szín meg van!!!
Színtén imádom a Volume Hero power black, Volume Hero water proof, és a Super Curl eye-opening szempillaspirálokat!
Rúzs: Igazából ez sem egy luxus márka! Nagyon szeretem a P2 Viszkok Fruzsis rúzsokat! De egyébként szeretem a Max faktor termékeit is,NYX...stb
De ha 4 márkát kéne választanom akkor:
Revolution, Nyx, Essence, Max faktor
Primer: NYX
Alapozó: Estee lauder
Korekktor: Catrice
Púder: Misslyn
Pirosíto: Sephora
Higlighter : Maybelin
Bronzosító:Revolution
Kontúr: Revolution
Szrmhéjpúder paletta:Revolution
Szempilla spirál : Essence
Tus: Maybelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!