Melyik a kedvenc smink márkád?
Hosszu lenne ezt leirni, mert nekem sminktermekek szerint vannak kedvenc markaim. Itt egy par pelda:
Alapozo - Estee Lauder
Korrektor, szajfeny, ruzs - MAC
Szemoldokpomade - Anastasia Beverly Hills
Highlighter - The Balm
De termeszetesen hasznalok olcsobb markakat, peldaul a Makeup Revolution palettait imadom, szuper ar-ertek aranyban vannak:)
Makeup Revolution-Iconic 3as paletta
Sleek palettáit imádom még. :)
Szempillaspirál-Maybelline
Alapozó korrektor-Maybelline
Ecsetek:Sigma, Morphe
Primer:Benefit, Mac, Maybelline
Alapozó:Catrice,L'Oréal, Paris Berlin
Korrektor:Tarte, Maybelinne, Catrice
Púder:Laura Mercier, Makeup Forever, Nyx, Kryolan
Szemöldök :Anastasia Beverly Hills, Essence, Nyx
Rúzs:Mac, Nyx, Jeffree Star, Pupa
Bronzer:Physicians Formula, Benefit, Mac
Highlighter:Cover fx, Mac, Lovely
Tus:Astor, Mac
Szempilla:Maybelline, Essence
Fixáló :Mac, Nyx
Szemhéjpúderből palettáim vannak, nem tudok választani. Pirosító fronton nem vagyok válogatós a drogériás ugyanazt tudja mint mondjuk a Nars,ha tetszik a szín teljesen mindegy.
Ha csak 5 márkától vásárolhatnék ezentúl akkor mindent összevetve az a Catrice, Nyx, Anastasia Beverly Hills, Mac, Morphe lenne.
Csak cruelty free márkákat használok :)
alapozó: Catrice (ebből találtam meg a legjobb hullaszínt)
szemhéj paletták: Makeup Revolution
púder: Essence
szempillaspirál: Lovely
Egyébként szívesen veszem a DM saját márkás termékeit, többnyire nagyon jó minőségűek, jó árban, könnyen beszerezhetőek, és garantáltan nem tesztelik őket állatokon :) tehát csomó Trend it Up cuccom van mindennapi használatra, pl szemöldökpúder, alapozó (ebből mondjuk nem gyártják a hullafehéret)
Ugyan ez igaz a Rossman saját termékeire is, mind-mind cruelty-free :)
szubjektív kedvenc márka a Mica beauty cosmetics, életemben nem hallottam róla mielőtt belebotlottam egy termékbemutatójukba egy holland bevásárlóközponjukban, de megváltották az életem. Összesen két termékem van tőlük, egy ásványi púderalapozóm és egy arcradírom. Utóbbi nagyon szépen rendbe teszi a bőröm, előbbi pedig az első alapozó nagyon sokból, amitől nem lesz tiszta olaj és pattanás a fejem két órán belül, de nem is lesz olyan száraz hogy hámlik (éljen az érzékeny kombó bőr, kedvencem amikor a kettőt egyszerre csinálja), természetes hatása van de tartós, elég jó fedése van, és van hullaszín árnyalatban. És nagy előnye hogy ha aláhidratálok egyben működik primerként, alapozóként, korrektorként és púderként.
Amúgy a legtöbb cuccom essence és catrice, az összes többi púder-jellegű dolgom és a legtöbb rúzsom onnan van, de szemhéjtusból a Maybelline kis tégelyes tusára esküszöm, a spirálom is valami Maybelline, ceruzából meg egy sötétbarna Rimmel darab a kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!