Aranyos121 kérdése:
Ti hogyan tisztítjátok ki a beauty blendert? Én nem tudom rendesen mert megfogja az alapozó
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 23:32
1/11 anonim válasza:
Langyos samponos vízzel alaposan ki lehet mosni. Illetve több helyen is olvastam már, bár még nem próbáltam, hogy egy kevés olívaolajjal kell átdörzsölni, ez elvileg kiszedi az alapozó színét.
2/11 anonim válasza:
Fogj egy mosogató szappant, olívaolajat. Keverd össze őket egy kis tálban (1-1 evőkanál), majd mártsd bele a beauty blendert és víz felé tartva kezdd el nyomogatni.
Nekem ez votl eddig a leghatásosabb
3/11 anonim válasza:
Sima folyékony szappan nekem tökéletes a tisztításához. Nyomsz rá egy adag szappant, aztán folyó víz alatt kinyomkodod belőle, amíg már nem habzik.
Sose húzogasd, vagy dörzsölgesd a beauty blendert, csak nyomogasd ki belőle az alapozót. Ugyanígy sminkeléskor is csak nyomkodni szabad. A dörzsöléstől szétesik darabokra.
4/11 anonim válasza:
Nekemis a szappan vált be. Az olajas módszert is próbáltam egyszer, nekem attól bepenészedett és ki kellett dobni, nem ajánlom. Szappan kiszed mindent.
5/11 anonim válasza:
Baba szappan.
Bevizezem,beledörzsölöm,kinyomkodom.
Aztán bögrébe teszem,1 percre a mikróba,megvárom amíg kihűl és szép tiszta lesz. :)
6/11 Sunshinedoll válasza:
baba samponnal vagy szappannal. Én minden használat után mosom az enyémet, mert úgy tartom higiénikusnak, és így nem is halmozódik fel benne a retek.
7/11 A kérdező kommentje:
szappan meg a víz nekem semmit se csinált
2018. febr. 21. 16:03
8/11 anonim válasza:
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, én évek óta így mosom, 3 perc alatt olyan tiszta mintha új lenne. Írd be youtubera hogy nikkietutorials easiest way to clean beauty blenders
9/11 anonim válasza:
Nekem is a sima szappanos módszer a befutó. Néha érdemes megmikrózni, hogy a meleg kiölje a bacikat.
10/11 anonim válasza:
Én hetente bedobom a mosógépbe. Nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!