Segítene nekem valaki? Rossmannba milyen alapozót/púdert éri meg megvenni? Melyik a legjobb?
Láttam többek között alapozókat (amik úgy gondolom jók lehetnek) :
▪Max Factor, ▪L'Oreál, ▪Rimmel.
Ezek közül az első kettő 4-5ezer Ft között mozognak, a Rimmel 2-3 ezer Ft között.
Púderek:
▪Rimmel (ez 1799 Ft pontosan)
▪Catrice (1-2ezer Ft között)
▪Maybelline Master (3ezer Ft)
Ezek közül melyik az, amelyik szerintetek jó lehet? Az arcbőröm (sajnos) zsíros, és kamaszkori bőrhibáim is vannak amiket természetesen kezeltetek, és kenőcsöt is használok rá. Ritkán sminkelek, csak akkor ha megyek valahova, de akkor jobban érzem magam úgy, ha nem látszanak a bőrhibáim. Tudnátok nekem esetleg párosítást ajánlani?
Bocsánat a tudatlanságomért, de még sosem vettem sminket a Rossmannba, és ezek közül a termékek közül sem használtam még egyiket sem. Köszönöm a segítséget:)
Alapozóból, főleg ha zsíros és problémás bőröd van,közepes-erős fedésű, ár/érték arányban verhetetlen a Catrice Hd Liquid Coverage. Egyetlen negatívum a színválaszték.
Púderből Max Factor vagy Maybelinne Fit me ami a kedvenc az az Astor Anti Shine Mattitude drogériások közül. Ha egy tanácsot még megengedsz, én használnék kis korrektort is a bőrhibáimra(Fit me-Maybelline,Catrice-Camouflage) plusz gyógyszertárban lehet kapni az Eucerin szalicilsavas stiftjét.
Szerintem azt a Catrice alapozot pont ne vedd... baratnom panaszkodott, hogy par ora mulva lejon rola es meg pattanasokat is elohoz.
Kremmanian jo feleket lehet talalni, szamtalan velemennyel! Ha megnezed, ott se nagyon nagyon dicserik a Catriceset. Astor, Boujoris, ezeknek az alapozojukat dicserik:)
Most komolyan felhuzod magad ezen? NEM pontoztalak se fel-se le. Ne sirj mar ilyeneken ember... elmondtam a szemelyes velemenyemet es baratnom tapasztalatat, illetve egy Astor pl nincs olyan arban, mint Mac:)
En is evek ota sminkelek, tobb szaz alapozot probaltam ki. A catrice korrektora pl egesz jo, en magam azt hasznalom, de az alapozojat nem tartom nagy szamnak. Inkabb raszannek plusz 2-3 ezer forintot egy normalisabbra, de ahogy mondtad, mindenkinek mas a bortipusa, lehet a kerdezonek bevallna.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!