Alapozó. Színben melyik passzolna a bőrömhöz?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom megítélni, melyik lenne jó. Elég sokat romlott a bőrképem, és piros foltok jöttek elő az arcomon, néha jó lenne elfednem. Köszönöm a segítséget.
Itt vannak a színek:
és az arcbőröm:
2018. febr. 12. 15:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem a Rosy beige, elég rózsaszínesnek tűnik a bőröd de a fényviszonyok miatt nem biztos hogy jó lesz.
2/4 anonim válasza:
Szia. :) Szerintem egyáltalán nem vészes az arcbőröd.
Nehéz így képről megítélni melyik szín lenne a legjobb ezek közül, szerintem egyik se feltétlen a te színed. A nude beige-t mondanám kép alapján.
Egyébként drogériákban érdemes kipróbálni a tesztereket, nyugodtan fel lehet tenni belőlük az arcra, megnézni melyik passzol leginkább hozzád.
CATRICE HD LIQUID COVERAGE ALAPOZÓ-ját tudom ajánlani, 2300 ft körül van. Az alapozó lemosására pedig nagyon jó a micellás víz. :)
3/4 anonim válasza:
Nagyon nehéz a webáruházas vásárlásnál az alapozó színét eldönteni, mivel csak képen látod a színt, nem élőben. Csak kisérletezéssel tudod eldönteni, melyik a jó. Esetleg kérdezd meg, nem-e tartanak tesztert, így nem kell pénzt kidobnod egy sötétebb/világosabb alapozóra. Ha nem tartanak tesztert, akkor inkább menj el egy rossmannba, vagy dm-be, és ott válassz egy zsíros bőrre való alapozót, vagy bb krémet. Nagyon jók a Garnier BB krémei, illetve én most nagyon szeretem a L'oreal Infallible Mat mattító, zsíros bőrre való alapozójàt.
4/4 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy Rosy Beige!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!