Estére benne hagyhatom a bizsut (hatul ranyomos) fulbevalot a fullembe?
szerintem ne! Meddig tart kivenni, reggel meg berakni? Jót tesz a füllyuknak, ha néha pihenteted.
Egyébként nekem volt egy fehér rózsás bizsum és befeketítette a füllyukam környékét, alig tudtam lemosni. Azóta kerülöm a bizsut is, ha mégis azt használom, akkor éjszakára mindenképp kiveszem!
Vedd ki mindenképp! Sőt, fürdésnél/hajmosásnál is. Én egyszer már arany fülbevalóval is megjártam (szintén ilyen hátul rányomóssal) hogy benne hagytam éjszaka a fülembe, beleakadt a párnámba és alig bírtam kiszedni, ráadásul sebes lett tőle a fülem és vérzett.
Hajmosásnál illetve fürdésnél pedig azért vedd ki a bizsut mert az ugye rozsdásodik, és könnyen előfordulhat hogy nem tudod kivenni a füledből, és fertőzést kaphatsz. Szép meg jó a bizsu fülbevaló, pláne aki bírja hordani, de csak napközben használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!