Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit lehet tenni, ha allergias...

Mit lehet tenni, ha allergias vagyok a femekre, de szeretnek fulbevalot?

Figyelt kérdés

A bizsuktol, aranytol, ezusttol, feheraranytol mindig lesz valmi a borommel, ezert nem hordok ekszereket. A bizsu a legdurvabb, attol folholyagosodok, az aranyoktol, ezusttol ,,csak,, kivorosodok es viszketek.

Egy db gyurut hordok mindennap, az se kellemes viselet, mert teljesen tonkre ment a borom a gyuru nyoman, kremeznem kell. Arrol nem mondok le semmikepp, mert nagyon fontos jelentessel bir.

Ezen kivul egy db fultagitom van, ami orvosi fembol keszult. Attol semmi bajom.

Na most. 1 lyuk van mindket fulemen, az egyikben ugye a tagito, a masikban semmit nem hordok.

Nagyon megtetszett az utonni idoben a harmas fulbe valo, tudjatok, amikor egymas folott vannak a lyukak es mindegyikbe van fulbevalo.

Az lenne a kerdesem, hogy lehet-e egyaltalan orvosi fembol keszult ekszereket kapni, olyan fulbevalot, ami direkt ehez a fazonhoz valo?

[link]

Ha lehet, hol? Apacsban arulnak ilyeneket? Vagy hol keressem egyaltalan?

2017. nov. 13. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenfelet lehet orvosi fembol,is kapni, mert nem csak neked van ilyen problemad. Anyukam is femerzekeny, ugyanilyen holyagos, sebes lesz a bore mindentol, meghogy a nadrag gombjatol is, ha nem ragasztja le
2017. nov. 13. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem hasnoló van orvosi fémből csak fekete, ékszer eshopban lehet kapni (van egy csomó más színben is) [link]

porcba írják de cimpába hordom ,egymás fölé egy 5, 4 és 3mm-es van, azóta rendeltem aliexpressről olyat aminek a féme is fekete de mivel te elég érzékeny vagy inkább innen szerezd itt tényleg tuti acélt adnak.

2017. nov. 13. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
De úgy emlékszem apacsban is vannak bár nekem mindig kiesett belőlük a kő :/
2017. nov. 13. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a legjobb lenne a titán ékszer, orvosi implantátumokhoz is ezt használják de Magyarországon nehéz szerezni
2017. nov. 14. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is "ellenzi" a fémet a fülem, de én viszont nem minden nap használok ilyeneket.

Az egész héten csak szerdánként teszek rá ilyeneket. És nem forr be, nem is nő vissza a rés, amit kiszúrtak!!!!

Nekem ez vált be az eleinte élni nem hagyó viszketés ellen, ami pár nap múlva gennyes hólyagokká átalakult!!!!

Na bye-bye!

2017. nov. 14. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!