Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Allergiás vagyok a primerre,...

Allergiás vagyok a primerre, ki lehet hagyni? A savmentesre és a savasra is.

Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 15:37
 1/4 Sunshinedoll ***** válasza:
Ki lehet, igen (én se szoktam használni primert), de valószínűleg valami összetevőre vagy allergiás, ami mindkettőben megtalálható. szilikonra, vagy ilyesmire.
2016. jún. 17. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, gyanus :/ El akarok menni vele a bőrgyógyászatra, hátha kapok valami krémet vagy gyógyszert, mert olyan vékonyak a körmeim, hogy betörnek, ha nincs rajta zselé :( Csak a bbőrgyógyászat augusztusra adott időpontot.
2016. jún. 17. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Első! A műkörömnél használt primerben nincs szilikon.

Nem, nem hagyhatod el, ha tartós körmöt akarsz.

2016. jún. 17. 18:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos elhagytam. Majd kiderül mennyi ideig bírja primer nélkül. És így ki is derült 100%-ra, hogy a primer a hibás. Most nem lett kiütés/hólyag az ujjamon. És még mielött valaki azt írná, hogy a primer nem érintkezhet bőrrel, annak üzenem: Olyan szinten figyeltem erre, hogy még véletlenül sem történhetett ilyen.
2016. jún. 17. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!