Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet valaki allergiás szemcer...

Lehet valaki allergiás szemceruzára?

Figyelt kérdés
a szemceruza használata után a szemem bepirosodik ég és könnyezik. Persze előtte kicsit megdörzsöltem a szemem mert idegesített de ez lehet hogy a szemceruza miatt van? És akkor soha nem sminkelhetem magam? Mondjuk kibírom de azért idegesít. Egyáltalán az lehetséges hogy valaki erre allergiás?

2015. júl. 13. 21:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem szoktam sminkelni először próbáltam ki. Ez lehet hogy később elmúlik?
2015. júl. 13. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetsz allergiás, igen, de vannak bio szemceruzák is... azzal általában nincs gond, azon kívül hogy nagyon drága szokott lenni.
2015. júl. 13. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
előfordulhat, de az is lehet, hogy más márkánál nem lesz gond.
2015. júl. 14. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze. Én 10 éve használok szemceruzát és csak a Miss Sportit bírom,a többitől ömlik a könnyem. Próbálj ki több márkát,hátha valamelyik beválik. Ha egyik sem jó, akkor a fent említett bio.
2015. júl. 14. 04:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Hú! Naná! Nekem is ez van, de csak néhány márkánál. Loreal, minden amit vettem tőlük a kukában végezte. Mondjuk ez már elég rég volt, lehet hogy már jobbak. De nem tuti hogy allergia, csak kis irritáció is lehet. Próbálj másikat, esetleg valami bio cuccot, néha kapni sminket ilyen helyeken is.
2015. júl. 14. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!