Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy működik ez az Avon...

Hogy működik ez az Avon tanácsadó női karrier? Bővlent

Figyelt kérdés

van minumum rendeles? Egyik ismerősöm aki szeretné hogy neki dolgozzak koordinátor allitolag havonta 10000ft minimum na most én ebben a témában 6000000 millio oldalt néztem végig és SEHOL nem találtam erre választ!!!! Avon tanácsadó nők! Van minimum vagy nincs?!

Magamnak havonta 2000ft minimum atlagba 3000ft értékben rendelek vevő köröm nem lenne suliba munkahelyen is van nem is egy ember aki csinálja... el vallalom en kedvezmények miatt is de ha van tenyleg 10ezres minimum szoba se jöhet!

2018. febr. 6. 01:46
1 2
 11/11 Twixy01 válasza:
100%
Annó én is csak azért regisztráltam, hogy magamnak kedvezményesen vásárolhassak, közben már koordinator lettem. Minden hónapban vannak akciók csak tanacsadóknak amik sokszor parfümök 99 ftért. Ha lenne még kérdésed nyugodtan keress, ha úgy döntenél, hogy tanácsadó szeretnél lenni, abban is tudok segíteni :)
2018. febr. 13. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!