Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek elfogadható ha...

Szerintetek elfogadható ha egy férfi sminkel? Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem vagyok férfi nem azért kérdezem, csak szimplán érdekel, hogy ki mit gondol erről :)

2018. febr. 1. 21:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy mi nőies, a te véleményed. Szerintem a smink egy emberi eszköz, nem női.
2018. febr. 2. 00:38
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Vannak bizonyos sminkek, amik férfiaknál is vállalhatóak. (Az itt említett korrektorozás, fekete satírozott szem pl.).

Azonban a rózsaszín szemhéjfesték meg műszempilla nem ez a kategória. Nem véletlen, hogy a full coverage YouTuberek többsége olyan meleg, hogy tenyérrel vasal. Nekem ez nőként miért is jöjjön be...? Egyenesen taszít.

2018. febr. 2. 04:51
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Igy van, az én véleményem. Ezt kérdezte a kérdezö: szerintetek...?

Én szerintem bu zis. Pont.

2018. febr. 2. 07:08
 14/23 A kérdező kommentje:

12-es válaszolónak a véleménye áll talán legközelebb hozzám, mert szerintem is egy kis korrektor meg az ilyen szolidabb smink belefér de például a műszempilla az már egy kicsit sok.

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

2018. febr. 2. 07:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A smink eredete a pasiktól ered a régebbi időkből xD

Meghát ki milyen sminkre gondol...

A babaarcos vakolat elég gáz, ha pasi, ha csaj...

Szerintem nincs gond azzal, ha valaki tudja a természetes arcát tartani, de pl zavarja a karikás szem stb nem gond, ha használ sminket a jobb megjelenésért.

Arról nem is beszélve sok helyen sminkelik az embereket, filmek, fotók, vagy csak egy híradós faszit.

Én nőként is kifejezetten a szolid smink híve vagyok. Karika eltűntetés, ha van; a csillogó bőr enyhe púderezés, szemhély szempilla alatti rész kihúzása feketével - kontúrt ad a szemnek, dúsabb hatást a szempillának és természetes hatása van.

(fura a bőröm az arcomon, száraz nagyon, de csillog, mintha zsíros lenne)

Nah meg imádom a fehér bőröm. (nem vagyok rasszista, mielőtt valaki felszólal)

2018. febr. 2. 07:42
 16/23 anonim ***** válasza:
27%
Naná! Alap! Kis alapozó, kis szemhéjfesték, kis spirál a csábos pillantásért, egy kis szolid körömlakk, magas sarkú és szoknya.............. - ugyanis korábban leugattak mert azt mondtam, hogy vannak nőies és férfias színek. Azóta tudom, hogy nincsenek. Így a férfi is hordhat szoknyát és magas sarkút, mert nincs olyan, hogy férfias vagy nőies színek, ruhák, cipők, stílusok. Massza van. Tehát nincs olyan sem, hogy férfi vagy nő.
2018. febr. 2. 07:52
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
#16 ne keverd a szezont a fazonnal, egy szín és egy szabás NEM ugyanaz, egy nő kék pólóban nem ugyanaz mint egy pasi neonpink lakk tűsarkú csizmában, ha neked az, az pedig nem a mi hibánk.
2018. febr. 2. 08:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez társadalom felfogása, nyílván itthon maradiabbak vagyunk sajnos. Engem alapjába véve nem zavar ha csak nem tesz magára 5cm szélesen mindenféle színben... És főleg ha feketét használ az még jól is állhat. Vagyis egy férfin maximum fekete ami jól áll a többi szín nem. Külföldön nyugtra tőlünk pl a lányok többsége felvesz pasi kőmosott színű farmert 501-es regulart hippsterbe nyomják én nekem az is bejön. :) Csak egy példát említsek. :)

27/Bi srác

2018. febr. 2. 16:33
 19/23 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon nem annyira elfogadott, de szerintem nincs vele baj. (persze nem azt mondom, hogy legyen full feltünő neonpink szemhéja) Például a koreai idolokat ha megnézed őket is sminkelik.
2018. febr. 12. 01:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem ítèlem el, aki sminkel /fèrfikènt/ De fiúk, minek? Nekünk smink nèlül is tetszetek:)
2018. febr. 12. 03:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!