Szerintetek elfogadható ha egy férfi sminkel? Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
Vannak bizonyos sminkek, amik férfiaknál is vállalhatóak. (Az itt említett korrektorozás, fekete satírozott szem pl.).
Azonban a rózsaszín szemhéjfesték meg műszempilla nem ez a kategória. Nem véletlen, hogy a full coverage YouTuberek többsége olyan meleg, hogy tenyérrel vasal. Nekem ez nőként miért is jöjjön be...? Egyenesen taszít.
Igy van, az én véleményem. Ezt kérdezte a kérdezö: szerintetek...?
Én szerintem bu zis. Pont.
12-es válaszolónak a véleménye áll talán legközelebb hozzám, mert szerintem is egy kis korrektor meg az ilyen szolidabb smink belefér de például a műszempilla az már egy kicsit sok.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
A smink eredete a pasiktól ered a régebbi időkből xD
Meghát ki milyen sminkre gondol...
A babaarcos vakolat elég gáz, ha pasi, ha csaj...
Szerintem nincs gond azzal, ha valaki tudja a természetes arcát tartani, de pl zavarja a karikás szem stb nem gond, ha használ sminket a jobb megjelenésért.
Arról nem is beszélve sok helyen sminkelik az embereket, filmek, fotók, vagy csak egy híradós faszit.
Én nőként is kifejezetten a szolid smink híve vagyok. Karika eltűntetés, ha van; a csillogó bőr enyhe púderezés, szemhély szempilla alatti rész kihúzása feketével - kontúrt ad a szemnek, dúsabb hatást a szempillának és természetes hatása van.
(fura a bőröm az arcomon, száraz nagyon, de csillog, mintha zsíros lenne)
Nah meg imádom a fehér bőröm. (nem vagyok rasszista, mielőtt valaki felszólal)
Szerintem ez társadalom felfogása, nyílván itthon maradiabbak vagyunk sajnos. Engem alapjába véve nem zavar ha csak nem tesz magára 5cm szélesen mindenféle színben... És főleg ha feketét használ az még jól is állhat. Vagyis egy férfin maximum fekete ami jól áll a többi szín nem. Külföldön nyugtra tőlünk pl a lányok többsége felvesz pasi kőmosott színű farmert 501-es regulart hippsterbe nyomják én nekem az is bejön. :) Csak egy példát említsek. :)
27/Bi srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!