Férfi arcápolási technikákkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Ugyan is nem tudom, hogy lehetne ezeken segíteni!?
A bőröm szìne világosbarna, és a szemem alatt már inkább sötétbarna, nekem nagyon nem tetszik kifejezetten utálom látni magamon az alváshiány jeleit! Erre esetleg valami krém vagy bármi ami kapható?
A másik nagy halálom a szemöldököm, nagyon erős szörzetű vagyok, persze ez nem azt jelenti,hogy olyan vagyok mint egy majom, hanem,hogy vastag és erős szőrszálaim vannak. Beleértve a szemöldökömet is. Ezzel próbáljak valami "férfi" kozmetikumba menni? Ha egyáltalán van ilyen.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
17/F
én a hosszú szemöldök szálakat borotvával szoktam vissza szedni (ehhez gyakorlat kell mert könnyen elvágod magad), szemöldök csipesszel megritkíthatod/kisollóval levagdoshatsz belőle.
Ha összenő középen azt könnyű kiszedni.
Karikás szemre van krém, de nem próbáltam ilyet soha, lehet, hogy hat, ha téged ez zavar vegyél rá valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!