Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy néz ki egy szemöldök...

Hogy néz ki egy szemöldök tetoválás?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy előre kell időpontot kérni? (Szépségszalonba). Vagy megcsinálják helyben? (Mert szerintem nem olyan gyakori művelet). És mennyi idő alatt csinálják meg?
2010. jún. 6. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
bulikba tunkikával, és magassarkúval.
2010. jún. 6. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
hoppáá.. ez rossz helyre ment.xD
2010. jún. 6. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
22%

Hogy néz ki egy szemöldök tetoválás?

Szerintem rondán! Ha nincs szerencséd, akkor még ferde, vagy féloldalas is lesz, aztán kenheted vastagon alapozóval minden reggel!

2010. jún. 6. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
természetesen be kell jelentkezni.kb 2-3-4 órát vesz igénybe.először megrajzolja spec ceruzával a szemöldök formáját, így ha nem tettszik,azt le lehet törölni.addig rajzolja, amíg neked nem tettszik és utána kezdi el csak tetoválni.kicsit fáj, de megéri.viszont mindenképpen járj utána,érdeklődjél, mielőtt az első sminktetoválóhoz berohannál.nem mindenki dogozik tisztán, szépen, precízen.
2010. jún. 6. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kettő hete csináltattam és úgy megy,hogy bemész egy szépségszalonba(először érdeklődj,hogy melyik a jó)aztán kérsz időpontot.

A megadott időpontra odamész,először megrajzolja egy ceruzával,megnézed,hogy tetszik-e a formája,vastagsága,elhelyezkedése stb.

Aztán hozzákezd és kb 1,5-2 óra alatt megvan.

Aztán (nekem legalábbis úgy volt)hogy adott kréme4t,amivel kenegetni kell és 4 hét múlva vissza kell menni és ekkor csinál egy korrekciót,ami szintén 1,5-2 óra között lehet,de ezt még nem tudom,mert még ez nekem is két hét múlva lesz.

Kb ennyi.

Ja és még annyit,hogy nem minden szemöldöktetoválás ronda,hanem csak az amit nem az archoz illően választottak meg(forma,szín stb)vagy elrontották.

Nekem pl senki észre nem vette,hogy ki van tetoválva,mert olyan természetes.

Üdv és sok sikert s szemöldöktetkóhoz.

:D

2010. jún. 6. 17:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Kozmetikusom ajánlotta azt a szalont, azt mondta szépen dolgoznak, meg más is mondta már. Szóval már ki van választva a megfelelő hely:) Évek óta ceruzával húzom (mert eléggé ritka szálú), de a szemöldököm vonalában. Úgyhogy itt az ideje tartóssá tenni:)
2010. jún. 6. 17:45
 7/8 anonim válasza:

sziasztok:) privibe tudnék kapni képet az eredményről,meg hogy hol csináltattátok?:)

kösszi

2011. febr. 11. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is kérhetnék képet?:$ Tudom,hogymár nem aktuális a kérdés de én is tetováltatni szeretnék, de nem merem mert félek h csunya lesz vagy esetleg nem fog tetszeni :( másfél éve huzom ki magamnak semöldökceruzával.
2011. máj. 4. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!