Mennyibe kerül egy szemöldök tetoválás?
Ja,... ja...
A kozmetikusok nyilván azokat fényképezik le, amik jól sikerültek...
Sajnos a rosszul sikerültekről nem készül fotó, azokat az utcán látod rohangálni bohóc-arcokkal! 8-[[
Olvass bele a Fórumokba, hány kétségbeesett lány siránkozik UTÓLAG, hogy elrontották a szemöldök tetoválását, most mit csináljon, ki tudná korrigálni, stb...
Én a helyedben beszereznék egy világosbarna szemceruzát és minden nap 1-1 mozdulattal besatíroznám a szemöldököm!
Amúgy szokták festetni is...
szia!
amikor én néztem, olyan 30ezer forint körül volt azthiszem.
de énis akartam régebb, nagyonnagyon megbántam volna ha megcsináltatom.. ha csak sminktetkó,gyorsan kopik és nagyon ronda lesz, hameg igazi,később azis vmennyire és utána fizethetsz sokat hogy eltüntessék nyom nélkül.
nagyon gondold át, elronthatja az egész arc kinézetét ha elrontják,amit nem, azmeg majd később
szia!
Nekem is van és én sem bántam meg.
Akárki elhiszi,vagy sem,az enyém szép lett és természetes.Senki észre nem veszi,hogy tetovált,olyan mint az igazi.
Jó kozmetikust kell választani!
Az enyém 15 volt!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!