Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kozmetikus szeretnék lenni,...

Kozmetikus szeretnék lenni, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsosorban szekesfehervariak es kornyeket erinti ez, de terjedelmet tekintve barkit. Jovore erettsegizem, es kozmetikusit szeretnek elvegezni. Szekesfehervaron az Arpadban van kozmetikus kepzo es erdeklodni szeretnek tud e valaki valamit rola? Vagy ha valaki tud jo kozmetikuskepzo helyet, azt megkoszonnem!

2018. jan. 27. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Fehérváron még ott van az Aranykéz is. Budai úton.
2018. jan. 27. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
4ből 4 kozmetikus azt mondta, hogy az Aranykézbe semmi pénzért ne menjek, mert lehúzás.
2018. jan. 27. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Bevallom én is ott tanultam. Tavaly végeztem, de egyet kell értenem azzal a 4 emberrel.

Bár viszonyítási alapom nincs, hogy máshol nem-e húznak le. Veszprémben is van, de.... inkább azt is hagyjuk, ahogy én hallottam az ott tanulóktól.

Árpádról sajnos nem tudok nyilatkozni.

2018. jan. 28. 12:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem hiaba mondtak azt, amiket mondtak :) koszonom a valaszod!
2018. jan. 28. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Keszthely,Asbóth. Én szeretem :)
2018. jan. 29. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!