Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy sminkeljem ugy a szemem,...

Hogy sminkeljem ugy a szemem, hogy nagynak tűnjön? Légyszi adjatok tanácsokat.

Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hosszabbító szempillaspirál + olyan szemhéjfesték, ami világosabb, de még jobb, ha csillogó vagy fényes. Ettől optikailag nagyobbnak tűnik a szem. Szemcerkát ne használj, mert attól meg kisebbnek. :)
2010. jún. 5. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:

én a saját sminkemet írom le, ami szépen nagyítja a szemem:

a szemzugba világos szemhéjpúdert teszek és kifelé sötétítem, felül fekete szemhéjtussal kihúzom a szemem, alulra pedig először világos szemhéjpúdert kenek és arra húzok rá fekete ceruzával, amit kihúzok egészen a szemem szélén túl 1 mm-re, így nagyít mégjobban. A szemöldököm alá is világos szemhéjfesték kerül, természetesen a színek azért szépen eldolgozva, összedolgozva. Fekete dúsító spirált használok és a végén szempilla emelőt.

2010. jún. 5. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:

youtubeon van rengeteg ilyen videó, beírod keresőbe, hogy brighter eyes makeup tutorial..

de általában úgy szokták, hogy a szem belső részénél fehér szemceruzával húzzák ki, kívül pedig feketével..

http://www.youtube.com/results?search_query=larger+eyes&aq=f

http://www.youtube.com/results?search_query=bigger+eyes&aq=f

2010. jún. 5. 21:34
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

az elsőnek: a szemceruza gyönyörűen nagyítja a szemet. Legfeljebb annak kicsinyíti, aki még a hülye, régimódi szokás szerint használja a szemceruzát, azaz nem az alsó szempilla tövében húzza ki a bőrön, hanem azon a vékony kis részen, ahonnan a könnycatorna is indul. Nem tudom annak mi a hivatalos elnevezése :)

De szörnyülködök, amikor látom, hogy még sokan ott használják a szemceruzát, ami persze, hogy hamar le is kopik.

2010. jún. 5. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:

1x valaki azt írta, hogy feketével sminkelve is nagyíthatod a szemed és be kell látnom igaza van, persze nem mindig, de egy megfelelően elkészített sötét smink is nagyíthat

én is leírom hogyan sminkelek

fekete szemhéjtus, szemcerka, szempillaspirál(ez a legfontosabb) a szemcerkát el is hagyhatod, sőt ajánlom is hogy ne használd

[link]

[link]

[link]

az persze igaz, hogy a világosabb színek nagyítanak

2010. jún. 5. 21:41
 6/12 anonim ***** válasza:

szia:)

ha fehér szemceruzával húzod ki az alsó szempillánál belül, az nagyítja:)

persze a szempillák tövébe, kivül nyugodtan húzhatsz feketével is vonalat:)

és igen, a világos színek nagyítanak:)

2010. jún. 5. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:

jaaa és a csillogó színek is:)

remélem segítettem:)

szia:)

2010. jún. 5. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
az okés hogy a csillogó színek nagyítanak de egyáltalán nem divat sőőt totál gáz:/
2010. jún. 5. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Olvastam sok jo hozzaszolast, de volt 2 ami nem igaz a mostani trendhez!!

1. DIVAT A mikoroselyem por!!

2. nem ciki a valaki belul huzza ki a szemet...az a ciki ha csak belul huzza ki!!

1 sminkes

2010. jún. 5. 23:55
 10/12 A kérdező kommentje:

ha kihúzom a szemem fehér szemceruzával, az nem jó ? :/

na de most akkor hol kell kihúzni? :D

nem ott,ahol az alsó szempillák el kezdenek nőni? ott azon a kis csíkon,nem ?

2010. jún. 6. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!