Hány éves kortól érdemes műszempillát használni? Ti hány évesen tettétek fel elöszőr a pilláitokra? Szüleitek mit szóltak? Bármi hasznos tipp, sztorytok érdekel
Nekem be van minden reggel festve, az is nagyon hasonló hatású, csak szerintem sokkal természetesebb. Anyám az elküldene a p....csába, ha fel mernék tenni ilyet. De amúgy rutint is igényel. És vannak természetesebbek is, nemcsak "leveslegyezgetők". De én nem használnék, mert biztos nem olyan könnyű használni, mint sokan gondolják. Egy volt osztálytársamnak tincsese volt, minden reggel használta, eléggé nehezen ment neki, de a végeredmény szép és természetes volt.
És nem korfüggő, mert ha valakinek már 14 évesen is "szabad"....
17 évesen tetettem fel a szálas műszempillámat, azóta is 2D-t használok (20 éves vagyok).
Sokan ijesztgettek, hogy ezzel tönkreteszem az eredeti szempilláimat, de már 3x volt pihentetve (1-1 hónapig) és semmi bajuk nem volt.
Semmit nem szóltak anyukámék, mivel tudják, hogy az ember viselkedését nem az határozza meg, hogy milyen szempillája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!