Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz a choker...

Szerintetek gáz a choker nyaklánc?

Figyelt kérdés
Szerettem volna nyakláncot venni magamnak, mert eddig nem nagyon hordtam, de már régóta szerettem volna. Nekem tetszenek az ilyen visszafogott, egyszerűbb vékony nyakláncok, de nem hordok kivágott, dekoltált ruhákat, úgyhogy úgy gondoltam, hogy az felejtős mert úgy nem érvényesül, nem látszik belőle semmi. Úgyhogy inkàbb egy szép statement nyakláncot kerestem, amit magasabb nyakú felső, pulcsi felé is fel lehet venni, de nem találtam olyat, ami tetszett mert mind túl csicsás, “cigányos” vagy túl gagyi volt. Végül néhány chokert (sima fekete, vékony lánc, medálos, csipkés) vettem, ami eddig mindig furának tűnt, de megtetszett és felvéve sem rossz...Most divat, csak nem tudom, sokan mondják, hogy ez ribis meg csúnya stb....
2018. jan. 20. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszik akkor hordjad, ne tartson vissza más véleménye. Én nem venném fel de nem tartok senkit rib. ncnak mert hordja
2018. jan. 20. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Divat volt. Már lecsengett a choker. De egyáltalán nem csúnya, ha szerinted jó, akkor hordjad. :) Azért mondják, hogy ribis, mert régen a prostituáltaknak volt ez az ismertetőjele. De ennyi erővel régen a börtönökben a lecsúszott nadrág meg tudjuk minek volt a jele, mégis tombol ez a divat a fiúknál... :D Ne foglalkozz más véleményével, ha neked tetszik, akkor hordjad.
2018. jan. 20. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem.Én is hordok,és egy egyszerű szettet fel tud dobni. (Szerintem)
2018. jan. 21. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is hordok egy sima feketét, bár mellé másik 3 láncot de ez mellékes, egy fél ékszerbolt van rajtam :D

Divat vagy nem, ha jól áll és tetszik hordjad.

2018. jan. 21. 23:20
 5/5 anonim válasza:

Szia. Én most kattantam rá nagyon, de egyszerűen imádom! 😃

Én is féltem, hogy ribinek hisznek majd miatta, de igazából mindenkinek tetszett, hogy beújítottam. 😅

Hord csak bátran! 😅

2018. ápr. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!