Valóban prostis lenne a choker nyaklánc?
Nekem is van ilyen nyakláncom, tatto choker, meg másmilyen is, és nem hinném, hogy r*b@ncos lenne. A '90-es években is volt, és mégsem tartotta senki sem ribisnek. Most meg neten, facebookon csupa olyat olvasok, hogy fekete öves sz*pógép, meg ilyenek. Nem értem, komolyan. Hogy lehet egy ilyen kiegészítő alapján megítélni, hogy ribizli a viselője?
Én 18 éves vagyok, van ilyen nyakláncom, és még szűz vagyok.
Nektek mi erről a véleményetek?
És fiuként sose kapcsoltam össze a prostitúcióval.
Én inkább egy kutyanyakörvel rakom egy szintre :D
Itt olvasgattam a kommenteket, emiatt kérdezem.
De már más oldalakon is láttam, hogy ribizlisnek tartják a chokert.
Amúgy azért tartják ribisnek mert régen a ribik hordták, és körükben nagyon elterjedt volt.
Innen eredhet ez az előítélet
Hát, én hallottam, hogy kapcsolatban állt anno a prostikkal, de engem nem érdekel. Ami tetszik, azt hordani fogom.
Nekem van egy swarovski, és sokan mondták (felnőttek is), hogy jól néz ki a ruhámmal
Igaz, hogy anno az 1800-ás években Franciaoszágban a prostituáltak hordtak ilyen nyakláncokat, de valljuk be: azóta rengeteg minden változott.
Nekem nagyon tetszenek ezek a nyakláncok, főleg az elegánsabb fajták.
De az egyetlen, ami zavar, hogy az összes plázában és online üzletben elég trágya minőségben készítik őket. A bizsu részek pár hét után oxidálódni kezdenek, és arról a műszálas vacakról se beszéljünk, amit “csipke” néven emlegetnek.
Inkább veszek valódi ezüst vagy nemesacél medálokat és kiegészítőket, jó minőségű szalagokat és csipkéket és magamnak elkészítem bármelyik változatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!