Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valóban prostis lenne a...

Valóban prostis lenne a choker nyaklánc?

Figyelt kérdés

Nekem is van ilyen nyakláncom, tatto choker, meg másmilyen is, és nem hinném, hogy r*b@ncos lenne. A '90-es években is volt, és mégsem tartotta senki sem ribisnek. Most meg neten, facebookon csupa olyat olvasok, hogy fekete öves sz*pógép, meg ilyenek. Nem értem, komolyan. Hogy lehet egy ilyen kiegészítő alapján megítélni, hogy ribizli a viselője?

Én 18 éves vagyok, van ilyen nyakláncom, és még szűz vagyok.

Nektek mi erről a véleményetek?

2017. júl. 3. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Én hordom szívesen, van feketém és ezüstöm. A Barátom szexinek gondolja, egyáltalán nem k*rvás. Senki nem szólt meg még érte. Szerintem a lényeg az, hogy fel tudj mellé ízlésesen öltözni. Én sokszor viselem elegáns ruhához is és nagyon jól mutat
2017. júl. 3. 21:01
 2/10 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
nem prostis. csak a pasik szeretnek mindenre rász-rni, ami a lányoknak tetszik lol.
2017. júl. 3. 21:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Akkor jó, megnyugodtam. :)

Nem igazan értem, mitől lenne ez prostis:

[link]

2017. júl. 3. 21:08
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

És fiuként sose kapcsoltam össze a prostitúcióval.

Én inkább egy kutyanyakörvel rakom egy szintre :D

2017. júl. 3. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem prostis, az zavarhatja azt aki ezt állítja, hogy most minden lány ezt hordja
2017. júl. 3. 21:22
 6/10 A kérdező kommentje:

Itt olvasgattam a kommenteket, emiatt kérdezem.

[link]

De már más oldalakon is láttam, hogy ribizlisnek tartják a chokert.

2017. júl. 3. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Amúgy azért tartják ribisnek mert régen a ribik hordták, és körükben nagyon elterjedt volt.

Innen eredhet ez az előítélet

2017. júl. 3. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van egy-kettő ami eléggé a BDSM nyakörvekre hajaz. Amúgy sztem tök OK. Egyesek szerint a magassarkú is prostis, mégse érdekli a nők többségét.
2017. júl. 4. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én hallottam, hogy kapcsolatban állt anno a prostikkal, de engem nem érdekel. Ami tetszik, azt hordani fogom.

Nekem van egy swarovski, és sokan mondták (felnőttek is), hogy jól néz ki a ruhámmal

2017. szept. 11. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy anno az 1800-ás években Franciaoszágban a prostituáltak hordtak ilyen nyakláncokat, de valljuk be: azóta rengeteg minden változott.

Nekem nagyon tetszenek ezek a nyakláncok, főleg az elegánsabb fajták.

De az egyetlen, ami zavar, hogy az összes plázában és online üzletben elég trágya minőségben készítik őket. A bizsu részek pár hét után oxidálódni kezdenek, és arról a műszálas vacakról se beszéljünk, amit “csipke” néven emlegetnek.

Inkább veszek valódi ezüst vagy nemesacél medálokat és kiegészítőket, jó minőségű szalagokat és csipkéket és magamnak elkészítem bármelyik változatot.

2017. nov. 12. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!