Barna szemöldök-tetoválást csináltattam. Át lehetne festetni feketére szerintetek?
Figyelt kérdés
Még sosem volt szemöldök tetoválásom, most csináltattam először és barnát kértem, de rájöttem, hogy ez elég halovány. Utólag nem lehet módosítást kérni? Egy jó nevű szalonban csináltattam 16 ezerért. Nem értek hozzá, van valaki aki tudna tanácsot adni?2017. dec. 29. 17:59
1/3 anonim válasza:
Ezeknél mindig kell menni korrekcióra, 3 hónapon belül. Ha mész majd, akkor szólj, hogy másik színnel menjenek át rajta.
2/3 anonim válasza:
Jó nevű szalonban nem 16 ezer egy igényes szemöldök tetoválás, hanem vagy 40. A fekete olcsó és közönséges hatást kelt. Fekete hajúaknak sem ajánlott a fekete. Kérj egy picit sötétebb barnát, de ne feketét.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. jan. 1. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!