Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Crystal nailsben szakerto...

Crystal nailsben szakerto emberektol kernek egy kis segitseget, feltetlenul aldozni kell cleanserre?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Nem

Én sima körömlakk lemosót használok

2017. dec. 28. 14:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Szeretnem kiprobalni a one illetve 3 stepes lakkokat, de mar belezavarodtam.. Elvileg a Cool Top hasznalhato mindket technikanal es ezt meg tudom uszni cleanser nelkul.

Viszont a 3 stepes elejen a Base Gelt illetve az Easy off Hardener Gelt sem kell “cleanserezni” vagy igen?

2017. dec. 28. 14:22
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
A cleanser nem lakklemosó, hanem alkohol. Mindegy milyen márkát használsz, de ne lakklemosó legyen. Rétegek közt nem kell fixálni, max akkor, ha az easy offot meg akarod reszelni.
2017. dec. 28. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom! Esetleg tartossagban van valami kulonbseg? Nem a 1 es 3 step kozti kulonbsegre gondolok, hanem mondjuk a 3 stepen belul a cleanseres “fedes” es sima, cleanser nelkuli fenyzsele kozott?
2017. dec. 28. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs
2017. dec. 29. 06:30
 6/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

miért ne lehetne lakklemosóval helyettesíteni? Az okj-s oktató is mondta, hogy ez csak reklám, üzlet, hogy fogyjon a cleanser is, ugyan olyan jó a lemosó is. Én is azt használom, a körmök szépek és jók.

A rétegek között nem kell fixálni, csak esetleg akkor, ha C ívet teszel hardenerből, hogy még erősebb legyen a körmöd. Akkor fixálás, reszelés, aztán szín, végül top.

2017. dec. 30. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
Utolso,acetonos,vagy a.mentes jo a Cleanser helyett?A nail prep helyett jo a Clarasept?
2018. febr. 22. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Acetonmentes

Es a nail prep helyett nem hasznalunk claraseptet.

2018. febr. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!