Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fogorvoshoz sminkelve vagy sem?

Fogorvoshoz sminkelve vagy sem?

Figyelt kérdés
Biztos hülyén hangzik :D, de nem arra gondolok, hogy konkrétan a fogorvoshoz sminkelném ki magam. Hétköznap mindig ki vagyok sminkelve (alapozó, púder, szempillaspirál, szemceruza, szemöldökzselé) és délutánra kaptam időpontot a fogorvoshoz. Ebben az esetben inkább mossam le vagy hagyjam, mert nem zavaró?
2017. dec. 4. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még eddig mindig lekönnyeztem a sminkem. Hiába ad érzéstelenítőt, akkor is fáj, mint a fene.
2017. dec. 4. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig könnyeztem, de nem azért, mert fájt, csak össze szoktam szorítani a szememet reflexből. :D Meg víz meg valami is szokott fröcskölődni rám kicsit mikor fúrnak.
2017. dec. 4. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Első neked meg rossz a fogorvosod.
2017. dec. 4. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen beavatkozásra mész. Ha fogtömés, fogkőleszedés vagy valami kisebb dolog akkor simán maradhat a smink, de ha mondjuk húzás, gyökérkezelés vagy gyulladáskezelés, akkor fél órán keresztül izzadni és netántán könnyezni fogsz a székben, jobb lesz ha előtte lemosod.
2017. dec. 4. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én 2 évig jártam fogszabályzásra és sosem okozott problémát a smink. Egyszer a labellot kissé túltoltam és azt letöröltette. Volt hogy tömték is, én nem könnyeztem be de ez gondolom ember meg kezelés függő:)
2017. dec. 4. 15:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem mosom le. Már elég sok mindent csináltak a számban a töméstől kezdve, a gyökérkezelésen át, a műtétig..., de még sosem könnyeztem vagy izzadtam stb. Nekem sosem fájt, pedig mikor még a körzetihez jártam, akkor ott nem is kaptam érzéstelenítőt és úgy fúrtak, gyökérkezeltek stb...nem mondom, hogy kellemes volt, de nem volt vészes. A mostani fogorvosom pedig minden aprósághoz ad érzéstelenítőt, úgyhogy kb. semmit nem is érzek belőle.
2017. dec. 4. 15:46
 7/7 Metionin ***** válasza:
Én mindig sminkben voltam, csak a rúzst nem tettem fel. Bölcsességfog műtéten is, sohasem könnyeztem vagy nyálaztam vagy ilyesmi. Szerintem maradhat.
2017. dec. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!