Fekete szemüvegkeret?

Figyelt kérdés

Új szemüveget szeretnék venni, és a fekete kocka kereten gondolkozom.

Szerintetek világos szemöldökhöz, barna hajhoz, fehér bőrhöz és zöld szemekhez illene a markáns, fekete keret?

Köszi ;) :D

2017. dec. 1. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Nem! Szerintem undorító. Totál nőietlen és a férfiaknak is idióta külsőt kölcsönöz. Ráadásul aki ezt hordja az általában mind sötét mint az éjszaka.
2017. dec. 1. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézne ki rosszul de ez leginkább az arcformádtól függ.Elsőre meg ne hallgass,semmi értelme annak amit ír
2017. dec. 1. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kép nélkül nehéz mit mondani. Próbáld fel.

Ha van esetleg sötétbarna, azt is próbáld fel, sokkal természetesebb.

2017. dec. 1. 20:29
 4/5 Metionin ***** válasza:
Próbálgass az optikákban. Nagyon függ az arcodtól is meg hogy a keret mekkora, milyen vastag a fekete széle, van-e szín a belsején stb. Most én is ezen a fekete kereten gondolkodok, a színt tudom hogy jól áll (hullafehér bőr, fekete haj, kék szem) csak a formája miatt vagyok bizonytalan, meg hogy az alsó részén legyen-e keret, lesz hosszas kutatás úgy érzem.
2017. dec. 1. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az arcformától függ, mert neked lehet tetszik ez a fajta keret, de valóban idétlenül is állhat. Optikában bármennyit felpróbálhatsz, sőt ott még segítenek is. Szerintem magában a fekete keret nem csúnya, inkább a formán lehet elbukni.
2017. dec. 4. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!