Milyen szemüvegkeret illik az arcomhoz?
Figyelt kérdés
hoszúkás arcom zőldesbarna szemem és hosszú kissé hullámos sötétbarna hajam van. a kerek vékony keret vagy a kissé vastag szárú NAGY lekerekített sarkú téglalapot válaszam2017. júl. 21. 14:14
1/6 anonim válasza:
Látatlanban nehéz véleményt írni. A nagy kocka keret most divatos, ha kerek, lágy vonalú az állkapcsod, akkor passzolhat. De a legegyszerűbb bemenni egy ofotértbe és felpróbálgatni őket. Az eladó is biztosan segít választani.
2/6 A kérdező kommentje:
Küszönöm
2017. júl. 21. 15:38
3/6 anonim válasza:
Látatlanban nem lehet megmondani,de ha bemész egy optikába(én pont nem ajánlanám az Ofotértet)akkor ott segítenek a látszerészek.Én magam is dolgoztam ebben a szakmában jó pár évig,volt "szerencsém"az Ofotérhez is,mindegy volt,hogy illik-e az ember arcához a szemüveg vagy sem elkellett adni,persze minnél drágábban.Azt ajánlom inkább keress olyan optikát ami magán kézben van(nem ország szerte)és ott kérj segítséget.
4/6 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM
2017. júl. 22. 07:44
5/6 anonim válasza:
Figyi nekem valami elbaszott a pofám de amint láttam mindenkinek jól áll az a nagy cuki tégla/kocka keret:3
6/6 A kérdező kommentje:
OKÉ köszi
2017. júl. 24. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!