A zöld szeműeknek milyen rúzs áll jól?
Az attól függ, hogy 1. kékeszöld vagy 2. sárgászöld / barnászöld szemről van-e szól. Ha 1, akkor hideg (kékes, pinkes, lilás alaptónusú) színek, ha 2, akkor meleg (pirosas, narancsos, esetleg barnás alaptónusú) színek.
Érdemes lenne persze a haj- és a bőrszínt is tudni mindehhez. Ha részletesebben érdekel a dolog, javaslom, hogy keress rá az "évszaktípus" szóra a google-on, illetve ha tudsz angolul, akkor a "seasonal color palette test" kifejezésre.
Köszönöm a válaszokat. Kipróbáltam ma egy pár szi'nt, a hideg rózsaszi'n borzalmasan áll, a lilás rózsaszi'n jó, a piros szerintem kereki'ti az arcomat, a barna az meg olyan, mintha ki'sértet lennék, szóval egy nem túl világos, nem túl sötét lilás szi'nűt fogok használni.
Túlzott hangsúlyt nem akarok tenni a számra, mert a szám nem szép, az alsó ajak vastagabb, a felső vékonyabb és az első fogaim között ráadásul rés is van.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik évszakti'pusba tartozom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!