Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tesi közben lefolyik az alapozó?

Tesi közben lefolyik az alapozó?

Figyelt kérdés

Ha például sokat futok, és így megizzad a homlokom, akkor lefolyik? Még nem hordtam alapozót mindennaposan, ezért érdeklődnék másoktól.

16/l

2017. nov. 25. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tesi órán nekem még sosem sikerült annyira kifárasztanom magam, hogy ezt elérjem. :D

De esetleg moss arcot tesi előtt, és után, mert különben is jó, ha le tudod mosni az izzadságot óra után.

2017. nov. 25. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem vízálló, akkor biztos. Ha vízálló és izzadós vagy, akkor is megváltozik valahogy az állaga. Legalábbis én még nem találkoztam alapozóval, ami egy közepes intenzitású mozgás után jól nézett volna ki.
2017. nov. 26. 05:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyatalan nem fog "folyni"! Az izzadsag fog, de az alapozo nem. Az inkabb kopni fog, vagy elkenodni.

Figyelj, hogy minosegit hasznalj, es akkor nem tortenik ez a dolog!

Illetve ha nem "maszk" arcot csinalsz, hanem csak egy finom fedesu alapozot valasztasz eszrevehetetlen lesz.

2017. nov. 26. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!