A LUSHban csak szerintem fogyik kicsit az eladók? :D
ez komoly?
férfi vagyok, csak azért hihetetlen h ilyen létezik...
én is akarok műsoros vásárlást -.-
Én imádom őket! A Think Pink-et dobták vízbe, és csajok-pasik ott nézték.
Nekem tetszik, hogy nem olyan genyó búval bszottak, mint a legtöbb eladó. Lehet velük beszélgetni.
Úgy dolgoznék ott.
aranyosak a kommentek :))) igen, ez komoly, az utolsó is megerősített. nincs ezzel baj, mert tök pozitívak, csak mikor a munka után betérek és 10 p alatt akarom az egészet lebonyolítani, örülnék ha sikerülne is, és nemkéne végignéznem a fürdőbombázást, mert elalszom ott allva :D ez a tizenéveseknek, vagy akár gyerekeknek biztos élmény ott, de 30hoz közeli nőnek csak a saját kádjukban, benne ülve a vízben :) bár az ottani eladó csajok is kb. én korombeliek. érdemes amúgy belátogatni, már csak az illatok miatt is :) a lányok meg tényleg hogyismondjam... ahhoz tudnám hasonlítani mint a jehova tanukat akik házalnak és ugyanaz a tekintet és tukmálás :DDDD a fogyiságot aranyos fogyiságként írtam, csak nekem furi, kijövök a napi 4-5 tárgyalásom után és arra megyek be hogy: juhéééééééééééééééé!! meg éljen az XY pezsgése!!! :D "színkavalkáááááád" :D
még azt hozzátenném, hogy mikor először mentem be kiváncsiságból, épp egy randin voltam, így bekísért a pasi is... nos, a fenti jelenet előtte zajlott, ő oldalt állt, és egy cseszett nőt nézett - vagyis engem- aki szabadulna már vérvörös fejjel a fürdőbomba mellől de nem tud. kínos volt nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!