Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A LUSHban csak szerintem...

A LUSHban csak szerintem fogyik kicsit az eladók? :D

Figyelt kérdés
betévedtem párszor az egyik bpi lushba, kis naívan hogy veszek pár fürdőbombáz, csak annyit akartam, hogy leveszem a polcról, becsomagolom, majd pénztár, erre nem kis meglepetésemre megkörnyékezett egy csaj, elég átszellemült és zavaros tekintettel, majd az összes csilivili izét elkezdte magyarázni. majd egyszer csak a semmiből felkiáltott, hogy "akartok nézni fürdőbombát hogy pezseg?! kiáltsatok hogy igeeeen!" majd fogta a bombát és betette az üzletben lévő kihelyezett laborba, közbe éljenezett, a vevők néztek hogy miújság, voltak bent vagy 20an. közben elállta az utam, hogy véletlenül se menjek a pénztárhoz, hanem nézzem vele 30 évesen a pezsgő fürdőbombát :D
2017. nov. 14. 14:11
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Lehet benne van a munkaköri leírásukban, hogy ilyeneket csináljanak, honnan tudod? Várd ki azt a sz-ros fürdőbombát, utána meg menj fizetni, mást nem tudsz csinálni :D
2017. nov. 14. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos benne van a munkaköri leírásban az ilyesmi. Meg kell hoznia a vásárlók kedvéd. Kevés fizetést kapnak, ha nincs meg egy bizonyos bevétel.
2017. nov. 14. 14:56
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Bocsi de ezen nagyon nevetek
2017. nov. 14. 15:24
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

ez komoly?

férfi vagyok, csak azért hihetetlen h ilyen létezik...

én is akarok műsoros vásárlást -.-

2017. nov. 14. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom őket! A Think Pink-et dobták vízbe, és csajok-pasik ott nézték.

Nekem tetszik, hogy nem olyan genyó búval bszottak, mint a legtöbb eladó. Lehet velük beszélgetni.

Úgy dolgoznék ott.

2017. nov. 14. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
engem is zavarnak. állandóan ott van a seggedben, mindenről mesélni kezd, mindent mutogat hogy vegyek meg mindent. bosszantó. egyedül nem is megyek be soha. mindig viszek valakit, aki elküldi ha jön. egyedül, nyugodtan szeretem megnézni a dolgokat. az a bosszantó, hogy ha kérdezi hogy voltam-e már és mondom hogy igen, akkor is mindent elmond...
2017. nov. 14. 18:36
 7/9 A kérdező kommentje:

aranyosak a kommentek :))) igen, ez komoly, az utolsó is megerősített. nincs ezzel baj, mert tök pozitívak, csak mikor a munka után betérek és 10 p alatt akarom az egészet lebonyolítani, örülnék ha sikerülne is, és nemkéne végignéznem a fürdőbombázást, mert elalszom ott allva :D ez a tizenéveseknek, vagy akár gyerekeknek biztos élmény ott, de 30hoz közeli nőnek csak a saját kádjukban, benne ülve a vízben :) bár az ottani eladó csajok is kb. én korombeliek. érdemes amúgy belátogatni, már csak az illatok miatt is :) a lányok meg tényleg hogyismondjam... ahhoz tudnám hasonlítani mint a jehova tanukat akik házalnak és ugyanaz a tekintet és tukmálás :DDDD a fogyiságot aranyos fogyiságként írtam, csak nekem furi, kijövök a napi 4-5 tárgyalásom után és arra megyek be hogy: juhéééééééééééééééé!! meg éljen az XY pezsgése!!! :D "színkavalkáááááád" :D

még azt hozzátenném, hogy mikor először mentem be kiváncsiságból, épp egy randin voltam, így bekísért a pasi is... nos, a fenti jelenet előtte zajlott, ő oldalt állt, és egy cseszett nőt nézett - vagyis engem- aki szabadulna már vérvörös fejjel a fürdőbomba mellől de nem tud. kínos volt nagyon :D

2017. nov. 14. 18:45
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó, amúgy igen! rendszeres LUSHba járó vagyok, tőlem is mindig kérdik, hogy ismered a termékeink? Mondom hogy igen, és ledarálja ugyanúgy a szöveget. És ha pl. csak egy krém kell, akkor is elkezdi a fürdőbombáktól kezdve a gyurmákon át nyomatni az egészet. ez nagyon zavaró, pláne h én célirányos vásárló vagyok, mindig tudom mire van szükségem, miért megyek. az viszont pozitív, hogy képben vannak a termékekkel, nem úgy mint pl egy MAC-nél. A Body Shop is jó egyébként, oda akkor jönnek ha kell, de engedik h nézelődjek nyugodtan.
2017. nov. 14. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a feladatuk. Ezt kell csinálniuk. Énmeg ha elküldöm, hogy ne zavarjon, nézelődök, el is megy.
2018. febr. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!